Δείτε στο κατάστημα


Βούρτσα ρολό καθαρίζει μοκέτες, καλύματα, ταπετσαρίες, από τρίχες, χνούδια, σκόνη κ.λ.π. (Δείτε το Βίντεο).
Οικονομική, πρακτική αλλά και αποτελεσματική λύση για την καθαριότητα στο σπίτι, στο γραφείο, στο τροχόσπιτο, αλλά και όπου υπάρχουν κατοικίδια και αφήνουν το τριχωμά τους παντού στους τριγύρω χώρους ! ! !
Ιδανικός εξοπλισμός για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα πετσέτες μπάνιου, τον καναπέ, τις πολυθρόνες, και όποια άλλη περιοχή μέσα στο σπίτι που είναι γεμάτη από τρίχες, σκόνη, χνούδια κ.λ.π.
Ιδανική βούρτσα καθαρισμού για κάθε νοικοκυρά, μπορείτε εύκολα να καθαρίστε τον χώρο σας από βρωμιά, τρίχες κατοικίδιων, ψίχουλα, ιστούς αράχνης, χνούδια, κ.λ.π.
Απαραίτητος εξοπλισμός για όσους έχουν κατοικίδια ζώα μέσα στο σπίτι και θέλουν να απαλλαχτούν από τις πολυάριθμες διασκορπισμένες τρίχες τους, στα τριγύρω καλύματα, μοκέτες, ταπετσαρίες, κ.λ.π. ! ! !

* Τα κατοικίδια είναι ευχάριστη παρέα στο σπίτι, όμως είναι μπελάς όταν αφήνουν το τρίχωμα τους τριγύρω, η λύση είναι εδώ, βούρτσα ρολό ιδανική για να αφαιρεί τρίχες, σκόνη, χνούδια, κ.λ.π. από καναπέδες, πολυθρόνες, χαλιά, μοκέτες, πατάκια, καθίσματα αυτοκινήτου, πετσέτες, αλλά και οπουδήποτε αλλού πηγαίνει το κατοικίδιο σας και αφήνει το τρίχωμα του ! ! !
* Εύκολο στην χρήση και με εργονομικό σχεδιασμό ! ! !
* Ένα δυνατό πακέτο εξοπλισμού που πρέπει να αγοράσετε, στην συσκευασία περιέχεται ρολό καθώς και έξυπνη βούρτσα καθαρισμού διπλής λειτουργίας ! ! !
* Ρολό καθαρισμού με 83 δοντάκια και έξυπνη βούρτσα καθαρισμού διπλής λειτουργίας με ενσωματωμένο ρολό και με 97 δοντάκια για να μην ξεφεύγει κανένα ίχνος σκόνης, χνούδι, τρίxες, κ.λ.π.
* Βαθύς καθαρισμός για χαλιά, μοκέτες, διότι με τα πολυάριθμα δοντάκια που έχει η βούρτσα ρολό μπλοκάρει κάθε ίχνος σκόνης, χνούδια, τρίχες κατοικίδιων κ.λ.π. και μετά το ρολό κολλάει στην επιφάνεια του ότι είχε μπλοκαριστεί στα μπροστινά δοντάκια.
* Στην συσκευασία περιέχεται βούρτσα ρολό καθώς και μία βούρτσα καθαρισμού διπλής λειτουργίας όπου έχει 97 δοντάκια από την μία πλευρά και ένα μικρό ρολό από την άλλη, οπότε έχετε έναν εύκολο, εύχρηστο αλλά και πρακτικό εξοπλισμό για μεγάλες και μικρές επιφάνειες ! ! !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
 
Όλες οι προσφορές...
Brandsgalaxy : Έκπτωση έως και 50% σε διάφορα διακοσμητικά, μικροέπιπλα και άλλα είδη σπιτιού Home.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

ΑΙΓΙΔΑ : 23€ για μια απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Μια προσφορά αρχικής αξίας 65€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Google, Twitter, Yahoo Social

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή