Δείτε στο κατάστημα


Αυτός ο μεταλλικός φρουτοσυλλέκτης - καρποσυλλέκτης είναι ιδανικός για την άνετη συλλογή των καρπών ακόμα και από τα ψηλά δέντρα.
Με τον φρουτοσυλέκτη - καρποσυλλέκτη θα συλλέγεται τα φρούτα εύκολα από οποιοδήποτε ύψος (αφού θα προσαρμόζετε κοντάρι με επιθυμητό ύψος), με τον καλύτερο και τον γρηγορότερο τρόπο, στο μεταλλικό δοχείο περισυλλογής των φρούτων, το οποίο εμπεριέχει αφρολέξ ώστε να μην τραυματίζονται και σαπίζουν!
Χρησιμοποιώντας τον φρουτοσυλλέκτη - καροσυλλέκτη φτάνετε όλα τα σημεία στα δέντρα χωρίς κόπο και η συλλογή τους γίνεται απλή υπόθεση.
Με τον φρουτοσυλλέκτη θα μαζεύετε τους καρπούς από το εσωτερικό του δένδρου χωρίς να ενοχλεί τα κλαδιά και τα άλλα φρούτα που δεν είναι έτοιμα για περισυλλογή.
Τοποθετήστε τον φρουτοσυλλέκτης - καρποσυλλέκτης οποιοδήποτε κοντάρι, ακόμα και σε ένα σκουπόξυλο η και σε τηλεσκοπικό κοντάρι για εργασία σε ύψος έως 5 μέτρα, και προσεγγίστε δύσκολα σημεία σε ψηλά δένδρα.
Μαζέψτε εύκολα τα φρούτα από τα δένδρα σας στο περιβόλι με απίστευτη ταχύτητα, το ίδιο εύκολα μπορείτε να μαζέψετε τα φρούτα από το μπαλκόνι σας.
Ιδανική λύση για δένδρα που βρίσκονται στα όρια του φράκτη αφού με την συσκευή αυτή δε θα χαλάσετε τον φράκτη κατά την περισυλλογή.
Μαζέψτε πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρουτ, μήλα, αχλάδια, σύκα, ροδάκινα, μανταρίνια, κυδώνια, ρόδια κ.λ.π. θα διατηρηθούν φρέσκα χωρίς να σαπίσουν για πολύ περισσότερο χρόνο.
 

Ο μεταλλικός φρουτοσυλλέκτης είναι μία έξυπνη συσκευή συλλογής φρούτων απαραίτητη για αγροκτήματα , κήπους, περιβόλια κ.λ.π. είτε είσθε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης θα σας εξυπηρετήσει αφάνταστα!
Θα μαζεύετε τους καρπούς από τα ψηλά δένδρα απίστευτα εύκολα,  το ίδιο εύκολα και γρήγορα όπως και από τα χαμηλά δένδρα, δεν θα χάνετε χρόνο, δεν θα μετακινήστε, δ εν θα ανεβαίνετε στο δέντρο με κίνδυνο ατυχήματος δεν θα μπαίνετε μέσα στο δένδρο .
Μπορείτε από ένα μόνο σημείο στο έδαφος απλά και γρήγορα να μαζέψετε τα φρούτα από οποιοδήποτε ύψος ακόμα και από ένα ψηλό δένδρο.
Ο φρουτοσυλέκτης είναι το μηχάνημα που θα λατρέψουν οι επαγγελματίες αγρότες και κηπουροί.
Με τον φρουτοσυλέκτη μαζεύετε πλέον τα φρούτα χωρίς να σπάτε τα κλαδιά και χωρίς να πληγώνεστε μαζεύοντας τα φρούτα με τα χέρια, δεν λερώνεστε μαζεύοντας τα ώριμα φρούτα, δεν πληγώνετε τα φρούτα κατά το μάζεμα.
Το μάζεμα των φρούτων γίνεται πλέον πολύ γρηγορότερα από κάθε άλλη μέθοδο είχατε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.
Ευαίσθητα και μαλακά φρούτα θα πέσουν μαλακά πάνω στο μαξιλαράκι που έχει μέσα ο φρουτοσυλλέκτης και δεν θα πληγωθούν κατά το μάζεμα.

Τρόπος χρήσης:

Στερεώστε στην βάση του φρουτοσυλλέκτη ένα κοντάρι ύψους ανάλογου με το δέντρο και σφίξτε το με τον ειδικό σφιγκτήρα που εμπεριέχει.
 Πλησιάστε τον φρουτοσυλλέκτη στο ώριμο φρούτο, κουνήστε λίγο το κοτσάνι του ή απλά αγγίξτε το, αυτό θα πέσει μέσα στο ειδικό μεταλλικό δοχείο πάνω στο φελιζόλ που εμπεριέχει χωρίς να τραυματισθεί.
Μην ανεβοκατεβάζετε συνέχεια τον φροτοσυλλέκτη γεμίστε τον πρώτα και με άλλους καρπούς και μετά κατεβάστε την.
Ο μεταλλικός φρουτοσυλλέκτης είναι ένα μεταλλικό πλέγμα - δοχείο μέσα
στο οποίο μαζεύονται αυτόματα τα ώριμα φρούτα από τα δένδρα.

ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΕΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ!
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!

Ανθεκτική μεταλλική εργονομική κατασκευή
Μεγάλη χωρητικότητα
Διαθέτει ειδικό σφιγκτήρα για στερέωση κονταριού
Διαστάσεις: Ύψος 32cm - Διάμετρος 15cm
 

Καλως ήλθατε

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Google, Twitter, Yahoo Social

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή