124,50
σε συνολικά 2 καταστήματα

   

Εξαεριστήρας τοίχου OERE Smart SMART 23/9 silent
Εξαεριστήρες εισαγωγής και εξαγωγής αέρα νέου σχεδιασμού, χαμηλού θορύβου με αυτόματες περσίδες και χειριστήριο. Κατάλληλοι για επαγγελματικούς ή/και οικιακούς χώρους.
Οι εξαεριστήρες SMART είναι εξαεριστήρες με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά νέας γενιάς και προορίζονται για εγκατάσταση σε μεσαίους ή μεγάλους χώρους. Μπορούν να τοποθετηθούν σε τζάμι, panel ή τοίχο (εξωτερικά ή εντοιχισμένοι). Υπάρχει επιπλέον και ο τύπος SMART 23/9 WALL που είναι μόνον για εντοιχισμό.
Διατίθενται τα μοντέλα AR με ισχυρό μοτέρ διπλής ενέργειας, μεγάλης αντοχής με ρουλεμάν, τα μοντέλα SILENT με χαμηλό επίπεδο θορύβου και τα απλά μοντέλα SMART 15/6 μόνον για εξαγωγή.
Διαθέτουν σύστημα με γρίλλιες που κλείνουν ερμητικά, οταν δεν είναι σε λειτουργία. Οι γρίλλιες είναι πλέον τοποθετημένες εσωτερικά στον εξαεριστήρα και η λειτουργία τους γίνεται με ένα νέο, πιο αποτελεσματικό και αθόρυβο μηχανισμό.
Ο χειρισμός γίνεται απο το ενσύρματο χειριστήριο 5 ταχυτήτων RG5 AR απο όπου ρυθμίζονται η παροχή και η αναστροφή για τους τύπους AR και SILENT, το ενσύρματο χειριστήριο RGE300 για τον αυτόματο εξαεριστήρα SMART 15/6A, ενώ ο χειρισμός στον εξαεριστήρα SMART 15/6M γίνεται χειροκίνητα με κορδόνι. Οι τύποι SMART AR διατίθενται και με το νέο σύστημα ασύρματου χειρισμού σαν SMART Wi-Fi.
Τύπος: SMART 23/9 silent
Διάμετρος οπής: 254/262 mm
Απόδοση: 500m3/h
Ισχύς:30 W
Θόρυβος (3m):33 db(A)
Βάρος:3,7 kg
 
Brandsgalaxy : Έκπτωση έως και 50% σε διάφορα διακοσμητικά, μικροέπιπλα και άλλα είδη σπιτιού.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση κωδικού

Καλως ήλθατε

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Google, Twitter, Yahoo Social

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή