Δείτε στο κατάστημα


Το πτυσσόμενο δίχτυ στεγνώματος διαθέτει 7 επίπεδα στο σύνολο. Μπορεί να κρεμαστεί από την οροφή σε τουαλέτες ή σε δωμάτια ανάπτυξης φυτών για να στεγνώσετε ρούχα ή να αποξηράνετε φρούτα, λουλούδια, βότανα ή μπαχαρικά. Μπορείτε να κρεμάσετε αυτό το δίχτυ στεγνώματος από την οροφή και να ενεργοποιήσετε το σύστημα εξαερισμού σας για να ενισχύσετε την επίδραση του στεγνώματος/αποξήρανσης. Όταν χρησιμοποιείται με τον υπάρχοντα ανεμιστήρα απαγωγής και φίλτρο άνθρακα, η παραγόμενη κίνηση αέρα στο δωμάτιο ανάπτυξης των φυτών σας μπορεί να επιταχύνει την αποξήρανση, χωρίς να διασκορπίσει οσμές στο εξωτερικό περιβάλλον. Θα εμποδίσει επίσης τα ρούχα να τσαλακωθούν μετά το πλύσιμο και το άπλωμα. Το δίχτυ στεγνώματος είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα και γαλβανισμένο σύρμα χάλυβα, που το καθιστά πολύ ανθεκτικό. Στην παράδοση περιλαμβάνεται μια τσάντα μεταφοράς με φερμουάρ.
 
Miniinthebox : Εκπτωτικός κωδικός που προσφέρει έκπτωση 9,98€ για αγορές από 98€ και άνω σε είδη σπιτιού και είδη τεχνολογίας και αξεσουάρ.
Εκπτωτικός κωδικός: FW10MITB

E-fresh : Έκπτωση 30% σε καθαριστικά ρούχων ARIEL και LENOR, απορρυπαντικά πιάτων FAIRY και είδη καθαριότητας σπιτιού VIAKAL. Έρχονται τώρα σπίτι σας χωρίς να τα κουβαλάτε!

ΑΙΓΙΔΑ : 23€ για μια απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Μια προσφορά αρχικής αξίας 65€.

Καλως ήλθατε

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Google, Twitter, Yahoo Social

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή