Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Cyber Week) 2019

Έφτασε για 6ή χρονιά η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία διοργανώνεται από την GR.EC.A, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή. Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 4 Μαρτίου έως και την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019.

Κατά τις ημέρες εορτασμού, πλήθος από ηλεκτρονικά καταστήματα θα προσφέρουν στους καταναλωτές μοναδικές ελκυστικές προσφορές με σκοπό να παρακινήσουν το κοινό να ζήσει τη μοναδική εμπειρία των online αγορών από τα ηλεκτρονικά καταστήματα (E-shops)! Φυσικά το Snif.gr μέσα από τη σελίδα του θα παρέχει στο κοινό μοναδικές προσφορές απο ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορείτε να βρείτε απευθείας εδώ, για να μην χάσετε ούτε μία ευκαιρία αγορών! Βρείτε είδη ένδυσης και υπόδησης για όλους, ήχου και εικόνας, υπολογιστές και πολλά άλλα που σας ενδιαφέρουν στα οποία θα τρέχουν μοναδικές προσφορές κατά διάρκεια της δράσης.

 

Όπως έχει ανακοινώσει ο GR.EC.A, για φέτος οι ενέργειες της δράσης θα περιλαμβάνουν:

-Τις αποκλειστικές προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων όπως κάθε χρόνο.

-Εκπαιδεύσεις στους τομείς της ασφάλειας συναλλαγών, τα προσωπικά δεδομένα και το GDPR που απασχόλησαν έντονα το προηγούμενο έτος καθώς και τα δικαιώματα του καταναλωτή.

-Τέλος ενημέρωση σχετικά με τα προνόμια του Σήματος Αξιοπιστίας του GR.EC.A (Trustmark)

 

Το Snif.gr λοιπόν στηρίζοντας μία ακόμα χρονιά την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου, θα είναι κοντά σας με σκοπό να γιορτάσετε και φέτος την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου αποκοτώντας τα προϊόντα που πάντα θέλατε μέσα από απίστευτες προσφορές.

Σας ευχόμαστε καλές αγορές!!!