26€ για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό καμινάδας τζακιού, χωρίς περιορισμό μέτρων και χημικά, με χρήση ειδικού εξοπλισμού και εγγυημένα την απόλυτη διατήρηση της καθαριότητας του χώρου σας για την περιοχή της Αττικής. Αρχική αξία 80€.

Ετοιμάστε το τζάκι σας για τη χειμερινή σεζόν πριν πιάσει το κρύο και απολαύστε με ασφάλεια, τη γλυκιά ζεστασιά του. Ο καθαρισμός της καμινάδας  είναι σημαντικός και πρέπει να γίνεται οπωσδήποτε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο ώστε να είναι ασφαλές από αναφλέξεις αλλά και να έχει αποδοτικότερη λειτουργία.

Κατα την καύση των ξύλων, απελευθερώνεται  πίσσα, ρητίνη και καπνιά, ουσίες που δημιουργούν ένα εύφλεκτο στρώμα που επικάθεται στην καμινάδα και το εσωτερικό του τζακιού και ονομάζεται πουρί. Τα υλικά αν μείνουν για πολύ χρόνο, αναφλέγονται προκαλώντας φωτιά στην καμινάδα, με κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς στο σπίτι. Όταν λοιπόν η καμινάδα είναι καθαρή όπως και η εστία, τότε έχουμε καλύτερη καύση των ξύλων με αποτέλεσμα φυσικά το οικονομικό κέρδος μας αλλά και καλύτερη απορρόφηση του καπνού.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Τον ολοκληρωμένο καθαρισμό καμινάδας του τζακιού, με ειδικό εξοπλισμό και εγγυημένη την απόλυτη διατήρηση της καθαριότητας του χώρου σας.
  • Η εστία σφραγίζεται με νάιλον και  στον χώρο σας δεν διαφεύγει καθόλου καπνιά.
  • Ο καθαρισμός της καμινάδας, γίνεται μόνο με εργαλεία καθαρισμού ώστε να γίνει σωστά και όχι με χημικά!

**Εξυπηρετούνται τζάκια απλά και ενεργειακά!

*** Η προσφορά αφορά όλα τα τζάκια με κάθετη καμινάδα χωρίς γωνίες ή με γωνία μεγαλύτερη από 90 μοίρες ώστε να μπορεί να καθαριστεί από τον εξοπλισμό!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα Service για το κλιματιστικό σας, πατήστε εδώ για μία προσφορά με 9€ για ένα ολοκληρωμένο Service Air Condition οποιασδήποτε μάρκας έως 24000BTU, για να εξασφαλίσετε την σωστή λειτουργία του και να απομακρύνεται τις δυσάρεστες οσμές και τους βλαβερούς οργανισμούς που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας.

Εάν θέλετε να μεταφέρετε ή να εγκαταστήσετε ένα κλιματιστικό, πατήστε εδώ για μια προσφορά που προσφέρει με 48€ την απεγκατάσταση, μεταφορά, εγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικού (Air Condition), μέχρι και 24000BTU. Δείτε την σχετική προσφορά για περισσότερες πληροφορίες

 

Για να δείτε σχετικά με την προσφορά πατήστε εδώ >>26€ για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό καμινάδας τζακιού, χωρίς περιορισμό μέτρων και χημικά, με χρήση ειδικού εξοπλισμού και εγγυημένα την απόλυτη διατήρηση της καθαριότητας του χώρου σας για την περιοχή της Αττικής. Αρχική αξία 80€.