35€ για ένα εξάμηνο πρόγραμμα αποτρίχωσης 6 συνεδριών με IPL SHR 950nm Laser νέας γενιάς σε περιοχή της επιλογής σας στο Σύνταγμα, στην καρδιά της Αθήνας. Αρχική αξία 400€.-Έκπτωση 91%.

Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Ερεθισμοί από τη χρήση ξυραφιού και των διάφορων μεθόδων αποτρίχωσης που χρησιμοποιείτε; Όχι πια! Διώξτε τώρα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και απολαύστε ένα δέρμα καθαρό και χωρίς ερεθισμούς που προκαλούν οι διάφοροι εναλλακτικοι μέεθοδοι αποτρίχωσης σε όποια περιοχή του σώματος σας επιθυμείτε με τη χρήση του κουπονιού της προσφοράς.

Η προσφορά περιλαμβάνει ένα εξάμηνο πρόγραμμα αποτρίχωσης 6 συνεδριών με IPL SHR 950nm Laser νέας γενιάς για μια απο τις παρακάτω περιοχές εφαρμογής:

  • Full bikini
  • Γραμμή bikini
  • Πηγούνι και άνω χείλος
  • Μασχάλες
  • Γραμμή string
  • Γραμμή κοιλιάς
  • Στέρνο

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να αγοράσετε απο δυο ή περισσότερα κουπόνια ώστε να λάβετε ένα ετήσιο πρόγραμμα αποτρίχωσης στην περιοχή που επιθυμείτε ή να κάνετε αποτρίχωση σε περισσότερες απο μία περιοχές.

Για εσας που επιθυμείτε να κάνετε με 15€ έναν βαθύ δερματολογικό καθαρισμό προσώπου για γυναίκες και άνδρες, διάρκειας 90 λεπτών με ατμό και οζονοθεραπεία, για την αφαίρεση σμήγματος και κεχριών πατήστε εδώ.

Για εσάς που επιθυμείτε να κάνετε με 80€ δύο θεραπειες αποκατάστασης για ευρυαγγείες με σκλήρυντικη θεραπεία από εξειδικευμένο γιατρό πατήστε εδώ.

Για εσας που επιθυμείτε να κάνετε με 19€ έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου 9 σταδίων μαζί με εξατομικευμένη θεραπεία ματιών πατήστε εδώ.

Απολαύστε καθαρή και αποτριχωμένη επιδερμίδα με τη φροντίδα των ειδικών.

Για να δείτε σχετικά με την προσφορά πατήστε εδώ >> 35€ για ένα εξάμηνο πρόγραμμα αποτρίχωσης 6 συνεδριών με IPL SHR 950nm Laser νέας γενιάς σε περιοχή της επιλογής σας στο Σύνταγμα, στην καρδιά της Αθήνας. Αρχική αξία 400€.-Έκπτωση 91%.