80€ για εφαρμογή δύο θεραπειών αποκατάστασης για ευρυαγγείες με σκλήρυντικη θεραπεία από εξειδικευμένο γιατρό στο Σύνταγμα, στην καρδιά της Αθήνας. Αρχική αξία 320€.-Έκπτωση 75%.

Οι ευρυαγγείες είναι ένα αρκετά συχνό και αντιαισθητικό φαινόμενο που εμφανίζεται σε διάφορες περιοχές τόσο του σώματος όσο και του προσώπου. Απαλλαγείτε απο αυτές τώρα, με τη χρήση του κουπονιού της προσφοράς των 80€.

Η προσφορά περιλαμβάνει: Δύο (2) συνεδρίες σκλήρυντικης θεραπεία από εξειδικευμένο γιατρό με εφαρμογή ενέσιμου σκληρυντικού διαλύματος. Η εφαρμογή γίνεται απευθείας επάνω στις ευρυαγγείες για την αποτελεσματική καταπολέμησής τους χωρίς να προκαλούνται βλάβες στην γύρω περιοχή.

Για εσάς που επιθυμείτε να κάνετε με 35€ εξάμηνο πρόγραμμα αποτρίχωσης 6 συνεδριών με IPL SHR 950nm Laser νέας γενιάς σε περιοχή της επιλογής σας πατήστε εδώ.

Για εσας που επιθυμείτε να κάνετε με 15€ έναν βαθύ δερματολογικό καθαρισμό προσώπου για γυναίκες και άνδρες, διάρκειας 90 λεπτών με ατμό και οζονοθεραπεία, για την αφαίρεση σμήγματος και κεχριών πατήστε εδώ.

Για εσας που επιθυμείτε να κάνετε με 19€ έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου 9 σταδίων μαζί με εξατομικευμένη θεραπεία ματιών πατήστε εδώ.

Αφήστε το δερματολογικό σας πρόβλημα στα έμπειρα χέρια των ειδικών και απαλλαγείτε τώρα απο τις ενοχλητικές ευρυαγγειες.

Για να δείτε σχετικά με την προσφορά πατήστε εδώ >> 80€ για εφαρμογή δύο θεραπειών αποκατάστασης για ευρυαγγείες με σκλήρυντικη θεραπεία από εξειδικευμένο γιατρό στο Σύνταγμα, στην καρδιά της Αθήνας. Αρχική αξία 320€.-Έκπτωση 75%.