Δείτε στο κατάστημα

71,99
   

Πληροφορίες Μοντέλου: Το Sport BluResponse προσφέρει 30% καλύτερη αντίσταση κύλισης έναντι του προκατόχου του! Το νέο Sport BluResponse, ένα καλοκαιρινό touring ελαστικό σχεδιασμένο για τοποθέτηση σε επιβατικά αυτοκίνητα, προσφέρει εντυπωσιακά οφέλη συμπεριλαμβανομένης της άριστης «Α» απόδοσης στην ετικέτα στο Κράτημα στο Βρεγμένο και της «Β» απόδοσης στην Οικονομία Καυσίμων, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη χιλιομετρική απόδοση και την κατανάλωση καυσίμου. Χάρη στη χαμηλή παραγωγή θερμότητας του κάτω τμήματος της γόμας πέλματος και στο βελτιστοποιημένο σχήμα και κατασκευή, το νέο Sport BluResponse προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη αντίσταση κύλισης. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, η αντίσταση κύλισης του Sport BluResponse είναι 30% καλύτερη. Το Sport BluResponse προσφέρει 22% καλύτερη Αντίσταση Κύλισης έναντι του μέσου όρου των ανταγωνιστών*! Προκειμένου να παρέχουμε αξιόπιστα αποτελέσματα στους πελάτες μας, προσλάβαμε την TUV SUD, μια ανεξάρτητη εταιρεία ελέγχου ελαστικών. Πραγματοποίησαν δοκιμές στα ελαστικά BluResponse έναντι 4 premium ελαστικών του ανταγωνισμού. Τα αποτελέσματα από τις δοκιμές δείχνουν ότι τα Dunlop Sport BluResponse είναι ανάμεσα στα καλύτερα ελαστικά, αφού φαίνεται τα dunlop bluresponse ελαστικα είναι κατά 22% καλύτερα από το μέσο όρο των αποτελεσμάτων των ανταγωνιστών, πιστοποιημένα από τρίτους ειδικούς. Τα μείγματα χαμηλής παραγωγής θερμότητας προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στην Αντίσταση Κύλισης. Χαρακτηριστικό Κάτω τμήμα γόμας πέλματος χαμηλής παραγωγής θερμότητας Πλεονέκτημα Βελτιωμένη μοριακή συνοχή για μειωμένη ανάπτυξη θερμότητας χάρη στην μικρότερη τριβή* Όφελος Μικρότερη Αντίσταση Κύλισης , 30% μειωμένη αντίσταση κύλισης = -100€ ετήσια εξοικονόμηση καυσίμων με χρήση ελαστικών dunlop bluresponse. Το BluResponse προσφέρει 3 μέτρα μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο έναντι του μέσου όρου των αποτελεσμάτων των premium ανταγωνιστών! Οι κύριες παράμετροι που κάνουν το Sport BluResponse να φτάσει την απόδοση Α είναι η χρήση μείγματος γόμας για βρεγμένο που προέρχεται από την κατηγορία UHP καθώς και οι μεγάλες κεντρικές αυλακώσεις που απομακρύνουν αποτελεσματικά το νερό. Σε σύγκριση με αρκετές βασικούς ανταγωνιστές μας, το νέο ελαστικό Dunlop προσφέρει εντυπωσιακό φρενάρισμα στο βρεγμένο, με έως και 3 μέτρα μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε σχέση με το μέσο όρο των αποτελεσμάτων των ανταγωνιστών.  
Πληροφορίες Μάρκας: Dunlop, πάνω από 120 χρόνια αλλάζει τον κόσμοΉταν το 1888, όταν ο John Boyd Dunlop, ένας Σκοτσέζος κτηνίατρος που ζούσε στο Μπέλφαστ αντικατέστησε τα συμπαγή λάστιχα του τρίκυκλου του γιου του με κομμάτια από λάστιχο κολλημένα μεταξύ τους και φουσκωμένα με αέρα. Ήταν το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας μάρκας που έμελλε να δημιουργήσει μερικά από τα πιο διάσημα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. www.dunlop.eu
 
ΜΕΜΜΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ : 50€ για μια τετράδα ελαφρώς μεταχειρισμένων ελαστικών 13'-15' ή 100€ για μια τετράδα ελαφρώς μεταχειρισμένων ελαστικών 16'-18' για να οδηγείτε με ασφάλεια χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Google, Twitter, Yahoo Social

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή