Δείτε στο κατάστημα

646,00
   

Σύστημα Πλοήγησης,Ψυχαγωγίας & Επικοινωνίας για οχήματα Seat, Skoda & Volkswagen
 
Pioneer AVIC-F9310BT

Σύστημα Πλοήγησης,Ψυχαγωγίας & Επικοινωνίας για οχήματα Seat, Skoda & Volkswagen

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ

Ο πιο απολαυστικός δρόμος για τον προορισμό σας.
Το AVIC-F9310BT αποτελεί μια ελκυστική λύση που προσφέρει λειτουργίες πλοήγησης, αναπαραγωγής ήχου/βίντεο και τηλεφωνίας με ανοικτή συνομιλία στο αυτοκίνητό σας. Η υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής WVGA 6,1” (15,5 εκ.) με ευέλικτο περιβάλλον χειρισμού προσφέρει εξαιρετική ευχρηστία και μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις σας. Όλες αυτές οι δυνατότητες είναι άμεσα διαθέσιμες στον οδηγό, επιτρέποντάς του να επικεντρωθεί απερίσπαστος στην οδήγηση με ασφάλεια.
Στα κυριότερα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται:
• κάλυψη όλης της Ευρώπης με τους πιο πρόσφατους χάρτες,
• ραδιόφωνο AM/FM και υποστήριξη πολυάριθμων δημοφιλών μορφών ήχου και βίντεο (CD, DVD, USB, κάρτες MicroSD και αρχεία DivX), καθώς και άμεσος έλεγχος iPod/iPhone (μέσω προαιρετικού καλωδίου)
• νέα κατάσταση App που επιτρέπει ακρόαση μουσικής και προβολή βίντεο από εφαρμογές των iPhone και iPod.
• Δυνατότητα προβολής μέσω Can BUS πληροφοριών κλιματισμού και αισθητήρων στάθμευσης. Δείτε τα συμβατά μοντέλα και τις υποστηριζόμενες λειτουργίες εδώ.
Η λειτουργία Εκφώνησης Κειμένου (TTS) παρέχει λεπτομερή μηνύματα φωνητικής καθοδήγησης σε 18 γλώσσες. Χρησιμοποιείται επίσης για την ασφαλή ανακοίνωση πληροφοριών σχετικά με την κυκλοφορία, την ειδοποίηση του οδηγού για συμβάντα και την πρόταση νέων διαδρομών με βάση ενημερωτικά δελτία από το Κανάλι Μηνυμάτων Κυκλοφορίας (TMC).
Στον τομέα του ήχου, δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός: εκτός από τα κορυφαίας ποιότητας εξαρτήματα, η λειτουργία Αυτόματης Ισοστάθμισης (μέσω προαιρετικού μικροφώνου) σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το σύστημα έτσι ώστε να εναρμονίζεται ιδανικά με την ακουστική του αυτοκινήτου. Η λειτουργία εκτελεί ακουστικές μετρήσεις για το περιβάλλον του αυτοκινήτου και ρυθμίζει κατάλληλα το σύστημα για επίπεδη απόκριση σε ολόκληρο το φάσμα συχνοτήτων.
Αν προτιμάτε περισσότερη δύναμη, έχετε στη διάθεσή σας 3 εξόδους προενίσχυσης RCA για σύνδεση πρόσθετων ενισχυτών, ηχείων και subwoofer.
Η μονάδα Bluetooth της Parrot σας επιτρέπει να αφήσετε το τηλέφωνό σας σε οποιοδήποτε σημείο του οχήματος ,ή ακόμα και στην τσέπη σας. Διαθέτει δυνατότητα απομνημόνευσης έως 5 χρηστών, με τις επαφές κάθε χρήστη αυτόματα διαθέσιμες για τηλεφωνικές κλήσεις.
Προσαρμόστε την πλοήγηση στις προσωπικές σας ανάγκες: η online εφαρμογή NavGate Feeds PC της Pioneer, η οποία είναι διαθέσιμη για υπολογιστές, iPhone και έξυπνα τηλέφωνα (smart phones), σας επιτρέπει να προσθέτετε σημεία ενδιαφέροντος (POI) χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Google Maps και ViaMichelin (με προεγκατεστημένα 6,1 εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος).
Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε και να αναλύετε τις διαδρομές σας (χρήσιμο χαρακτηριστικό για τον υπολογισμό των εξόδων) μέσω της λειτουργίας Drive Report (Αναφορά Οδήγησης) και να αξιολογείτε την οδήγησή σας με τη λειτουργία Eco Drive (παρέχονται πληροφορίες για την επιτάχυνση, την επιβράδυνση και τις εκπομπές CO2).
 

Καλως ήλθατε

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Google, Twitter, Yahoo Social

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή