Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση

Δείτε στο κατάστημα

220,00
   

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΔΕΚΤΗΣ DAB
Διπλός δέκτης DAB/DAB+/DMB • Μονάδα εντολών με rotary encoder • Σύνδεση USB • Γραμμή ήχου in /
out • Αυτόματο Dimmer • Λευκή οθόνη OLED • Μονάδα εντολών, Κουτί ελέγχου Interface, σετ
καλωδίων και σκελετό στερέωσης • Απαιτεί προαιρετική κεραία DAB • Σχεδιασμένο για iPod και iPhone
• Επιλέξιμο χρώμα φωτισμού από πολύχρωμα LED

FEATURES

Στο ψηφιακό ραδιόφωνο in-car και προσαρμογέα ηχου

Διπλοι ψηφιακοί συντονιστές ραδιοφώνου με την υποστήριξη DAB / DAB + / DMBR

Band ΙΙΙ και L-Band υποστήριζονται

Αποσπώμενο χειριστήριο με λευκή υψηλής αντίθεσης OELD οθόνη

5 χρώματα φωτισμού για τα πληκτρα ελέγχου (μπλε / πράσινο / κόκκινο / πορτοκαλί / λευκό)

Αυτόματη λειτουργία Dimmer

Σύνδεση για iPod / iPhone / iPad (πρότυπο καλώδιο της Apple απαιτείται) και USB, με πλήρη έλεγχο της μουσικής και φόρτιση

Παύση και rewind στο ζωντανό ψηφιακό ραδιόφωνο

Είσοδος AUX, Έξοδος γραμμής, αναβάθμισης USB, 30 προεπιλογές

Εύκολη σύνδεση με το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου (Line out, ενσύρματη και καλωδιωμένη FM Transmitter)

DAB κεραία προαιρετική (KAE-225DA / KAE-220DA)

Πλήρης συνδεσιμότητα της Apple, προσφέροντας μέσα από τον έλεγχο EZI-DAB (η θύρα USB λειτουργεί με τυπικό καλώδιο της Apple και έχει Works with iPod, iPhone και iPad συμβατή με τον πλήρη έλεγχο της μουσικής αυτών των συσκευών από το EZI -DAB)

Μεγάλη συνδεσιμότητα πολυμέσων - αναπαραγωγή από τον αντίχειρα μεσω του USB οταν οδηγεί κλπ.

Το Διπλό ψηφιακό στους ραδιοφωνικούς δέκτες παρέχει συνεχή ενημέρωση δυναμικής λίστας ραδιοφωνικών σταθμών - Το EZI-DAB προσθέτει νέο περιεχόμενο και αφαιρεί τους «νεκρους» σταθμούς καθώς κινείστε από τη μία περιοχή στην άλλη σε όλη τη χώρα

Μικρού μεγέθους, στο ταμπλό με αποσπώμενο χειριστήριο για μείωση της ακαταστασίας μέσα στο αυτοκίνητο

Το EZI-DAB έχει OELD οθόνη με εκπληκτική αντίθεση το κανει εύκολο να διαβαστει από οποιαδήποτε γωνία και τη νύχτα

Προαιρετική ενεργή κεραία επικαλυμμένη για καλύτερη λήψη (KAE-225DA / KAE-220DA)

Εύκολη εγκατάσταση - το πλαίσιο interface μπορεί να εγκατασταθεί διακριτικά στην πιο κατάλληλη θέση για το όχημα (πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού, κάτω από το μπροστινό κάθισμα του συνοδηγού, κλπ.) και τροφοδοτείται απευθείας από την δέσμη του αυτοκινήτου-καλωδίωση με μια τακτοποιημένη καλωδίωση. Καλώδια προέκτασης μπορούν να "τρέξουν" σε προσιτές θέσεις ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε USB και AUX για σύνδεση iPod, drives , κλπ., καθώς και για ενημερώσεις λογισμικού

Ευελιξία εγκατάστασης - πολλαπλοί τρόποι διασύνδεσης με το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας: γραμμή, FM εκπομπής και FM μετάδοση άμεσα (no crackle)

Εύκολη ενημερωση λογισμικού μέσω USB

Παύση υπαίθριου χώρου:

Η παύση υπαίθριου χώρου σας βοηθά να πάρετε τον έλεγχο του ηχητικού περιεχομένου σας και να μη χάνετε τίποτα - ακόμα και όταν ακούτε ψηφιακό ραδιόφωνο in-car - και έχει σχεδιαστεί για περιπτώσεις που θα χρειαστεί να αφήσετε το όχημά σας και να επιστρέψετε και πάλι σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, όπως όταν επισκέπτεστε ένα πρατήριο βενζίνης ή ανάληψης μετρητών. Πώς λειτουργεί; Όταν παίρνετε τα κλειδιά έξω από το αυτοκίνητό σας το EZI-DAB θα εξακολουθησει να δέχεται ενέργεια για περίπου 15 λεπτά. Σε αυτό το χρονικό διάστημα που κάθεται σε "αναμονη" (εμφάνιση εκτός), που σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένη, αλλά δεν παίζουν στην πραγματικότητα κανενα ήχου (αυτό είναι καλύτερο να θεωρηθεί ως σαν μια λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας: δεν θα αδειάσει η μπαταρία). Όταν επιστρέψετε στο όχημά σας και να κάνετε επανεκκίνηση (μεσα σε 15 λεπτά), EZI-DAB θα μεταβεί αμέσως πίσω και να αρχίσει να παίζει και πάλι σε έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Αν ακούγαμε ένα τραγούδι από το iPod θα συνεχιστεί από το σημείο που σταμάτησε (το σημείο, όταν ακούστηκε τελευταία ο ήχος).

Αν ακούγαμε ένα ψηφιακό ραδιοφωνικό σταθμό, θα αρχίσει να παίζει και πάλι ζωντανό ραδιόφωνο.

Μπορείτε επίσης να διακόψετε την ψηφιακή ραδιοφωνική εκπομπή για 8 λεπτά, έτσι ώστε να μπορεσετε να γεμίσετε με καύσιμα, να πάτε και να πληρώσετε, να πάτε πίσω στο αυτοκίνητο και να συνεχίσετε να ακούτε εκεί που είχατε μείνει.

Picnic λειτουργία:

Η λειτουργία Picnic είναι ιδανική για όταν έχετε σταθμεύσει σε ένα ειδυλλιακό σημείο της χώρας και θέλετε να φάτε κάτι έξω αλλά εντός της εμβέλειας του οχήματός σας και θα επιθυμούσατε να έχετε κάποια μουσική υπόκρουση. Έτσι, με την ανάφλεξη του οχηματος απενεργοποιείται το συστημα και τα πλήκτρα αφαιρούνται, μπορείτε να ανοίξετε τις πόρτες και ενεργοποιησετε το EZI-DAB και να ακούσετε ό, τι θέλετε. Μετά από μια ώρα EZI-DAB θα κλείσει αυτόματα εξασφαλίζοντας ότι ποτέ δεν θα αδειάσει η μπαταρία στο όχημά σας.

Σημείωση: τόσο η παύση λειτουργίας οσο και το Picnic υπόκεινται σε διαφορετικές προδιαγραφές του οχήματος. Για παράδειγμα, ορισμένα οχήματα θα παρέχoυν ενέργεια μονο στο κύρι περισσότερα ...
Σχετικές αναζητήσεις: 

ALPINE

,  
 

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή