Δείτε στο κατάστημα

4,99
   

Swiffer Ανταλλακτικά πανάκια 16τεμ. :
Μειώνει τα αλλεργιογόνα κατά 75%*
Η σκόνη που βρίσκουμε στα σπίτια μας είναι φτιαγμένη από ό,τι έρχεται απ’ έξω με τον αέρα, αλλά αποτελείται από μια ποικιλία ακαθαρσιών όπως σκόνη, βρωμιά, χνούδι και τρίχες.
Η έκθεση σε αλλεργιογόνα αναγνωρίζεται ως ένας βασικός παράγοντας περιβαλλοντικού ρίσκου για αλλεργικές ασθένειες και άσθμα. Πολυάριθμες μελέτες δείχνουν ότι η αλλεργία συνδέεται εκτεταμένα με την έκθεση σε αλλεργιογόνα που απαντώνται σε εσωτερικούς χώρους. Τα πιο συχνά αλλεργιογόνα εσωτερικών χώρων είναι τα ακάρεα σκόνης, τα αλλεργιογόνα από γάτες και τα αλλεργιογόνα από σκύλους. Οι κόκκοι γύρης ή τα θραύσματά τους μπορεί επίσης να συναντηθούν κατά την περίοδο επικονίασης.
Η αποτελεσματική καθαριότητα είναι σημαντική στον έλεγχο των αλλεργιογόνων στους εσωτερικούς χώρους.
Πώς μπορεί το Swiffer να σας βοηθήσει;
Το Swiffer είναι ένας νέος τρόπος να απομακρύνετε την καθημερινή οικιακή βρωμιά από το σπίτι σας, όπως και τα κοινά αλλεργιογόνα από ακάρεα σκόνης και τρίχωμα ζώων, που βρίσκονται σε αυτή.
Οι παραδοσιακές μέθοδοι ξεσκονίσματος (βαμβακερό πανί ή φτερό ξεσκονίσματος) είτε απλά γυρίζουν τη σκόνη στον αέρα, είτε δεν μπορούν να εισχωρήσουν σε μικρά σημεία όπου κρύβονται η σκόνη και η βρωμιά. Αντίθετα, τα πανάκια Swiffer μιας χρήσης, όπως και το μαγικό φτερό Swiffer Duster, μαγνητίζουν σκόνη, βρωμιά, τρίχες και κοινά αλλεργιογόνα, αντί να τα ανακινούν. Όταν σκουπίζετε ή ξεσκονίζετε με το Swiffer, αυτό δημιουργεί μια ηλεκτροστατική φόρτιση που έλκει τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα. Όταν τελειώσετε με το καθάρισμα, απλά πετάξτε το και όλη η σκόνη και τα αλλεργιογόνα θα φύγουν μαζί του.
 
ΑΙΓΙΔΑ : 23€ για μια απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Μια προσφορά αρχικής αξίας 65€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Google, Twitter, Yahoo Social

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή