φωνητική αναζήτηση

Δείτε στο κατάστημα

8.020,00
   

HITACHI YUTAKI S80 RWH-4.0FSVNFE & RAS-4HVRNME-AF ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ
Εσωτερική μονάδα: RWH-4.0FSVNFE
Εξωτερική μονάδα:  RAS-4HVRNME-AF
Δείτε το διαφημιστικό φυλλάδιο των αντλιών θερμότητας HITACHI YUTAKI S80 εδώ.
 
Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:
Θερμοκρασία εξόδου ζεστού νερού έως 80 oC ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 oC.

Αποτελεί ιδανική λύση για αντικατάσταση λέβητα σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις,που λειτουργούν με θερμαντικά σώματα,υψηλών θερμοκρασιών (ΑΚΑΝ, χαλύβδιναπάνελ, πάνελ αλουμινίου).

Έξυπνος κύκλος διαδοχικής λειτουργίας  συμπιεστών (smart cascade), που συνδυάζει τη βέλτιστη απόδοση 1 κύκλου (R410A-H2O) για χαμηλές θερμοκρασίες και συνδυαστική λειτουργία 2 κύκλων (R410A-R134a και R134a-Η2Ο) για υψηλές θερμοκρασίες νερού. Έτσι επιτυγχάνεται υψηλότερος βαθμός απόδοσης COP από τα συμβατικά συστήματα.

Η υψηλή θερμοκρασία των 80 oC του νερού και ο υψηλός βαθμός COP, είναι εφικτές ακόμα και στις πιο χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

Το Yutaki S80, μπορεί να διατηρεί σταθερή ικανότητα θέρμανσης ακόμα και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίεςπεριβάλλοντος (-20 OC), χωρίς την ανάγκη χρήσης άλλου υφιστάμενου μέσου θέρμανσης νερού και ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ) όπως ηλεκτρικός θερμαντήρας ή λέβητας κλπ.

Πολλαπλές δυνατότητες λειτουργίας: θέρμανση χώρου, θέρμανση νερού για χρήση σε οικιακές εφαρμογές, συνδυασμός με ηλιακή ενέργεια, συνδυασμός με υπάρχουσα εγκατάσταση λέβητα ή ηλεκτρικών αντιστάσεων. Επιπλέον γίνεται συνδυασμός του Yutaki S80 με διαφορετικά συστήματα θέρμανσης: καλοριφέρ / fan coil, ενδοδαπέδια θέρμανση ή και συνδυασμός τους.

Επιδαπέδια στήριξη των μονάδων με πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας: αυτόνομη εσωτερική μονάδα με ή χωρίς ενσωματωμένη δεξαμενή ζεστού νερού χρήσης (ZNX) του οίκου Hitachi, και αυτόνομη εσωτερική μονάδα με παράλληλη σύνδεση και επιδαπέδια στήριξη, δεξαμενής ΖΝΧ άλλων οίκων (after market).

Μικρές διαστάσεις και αποτύπωμα (πλάτος 595 mm), κατάλληλο για εσωτερικούς βοηθητικούς χώρους κατοικιών (<600 mm).

Εύκολη συντήρηση και επισκευή: τα σημαντικότερα λειτουργικά εξαρτήματα της μονάδας, είναι προσβάσιμα από την μπροστινή πλευρά. Για παράδειγμα, το ηλεκτρικό κουτί της μονάδας, αφαιρείται εύκολα από την μπροστινή πλευρά, απλά αποσυνδέοντας κατάλληλα φις.

Εύκολη σύνδεση σωληνώσεων (δυνατότητα και εγκάρσιας σύνδεσης μέσω εύκαμπτου εξαρτήματος του οίκου Hitachi) ακόμα και σε εγκαταστάσεις με περιορισμένη πρόσβαση.

Εύκολη καλωδίωση και τροφοδότηση της μονάδας: μεγάλο σχέδιο με ηλεκτρικές συνδέσεις και σχηματικά διαγράμματα.

Εύκολος έλεγχος και προγραμματισμός της μονάδας, μέσω ενσύρματου χειριστηρίου με ενσωματωμένη οθόνη LCD και προηγμένο μενού εύκολου χειρισμού (plug & play).
 
Η θερμοκρασία εξόδου του νερού, μπορεί να επιτύχει τους 80 οC ακόμα και σε εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 οC. Το Yutaki S80, μπορεί να αντικαταστήσει τους λέβητες σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις, καθώς αποτελεί την ιδανική λύση για παλαιά συστήματα θέρμανσης που λειτουργούν με παλιούς τύπους θε ρμαντικών σωμάτων με χαμηλή μόνωση και μεγάλες απώλειες.
Η Hitachi, με τις σειρές Yutaki S80 και Yutaki S, καλύπτει όλο το εύρος αναγκών θέρμανσης που υπάρχουν στην αγορά, είτε για παραγωγή νερού θερμάνσης με υψηλές θερμοκρασίες, είτε για παραγωγή νερού θερμάνσης με χαμηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον η σειρά Yutaki S, καλύπτει και ανάγκες δροσισμού και ψ ύξης (ενδοδαπέδιο σύστημα δροσισμού / τερματικές μονάδες νερού FCU).
Απλός διαδοχικός ψυκτικός κύκλος (Cascade)
Οι ανάγκες της αγοράς μέχρι τώρα, σε εφαρμογές όπου ο ψυκτικός κύκλος απαιτείται να εργάζεται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες εξάτμισης, καθιέρωσαν την τεχνογνωσία της αρχής του απλού διαδοχικού ψυκτικού κύκλου. Σε αυτού του τύπου τις εφαρμογές, ένα απλό ψυκτικό μέσο, δεν είναι σε θέση να εξατμισθεί σε χαμηλές θερμοκρασίες με θετικές πιέσεις (μεγαλύτερες από 1 atm), ούτε να συμπυκνωθεί σε υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις, αφού επηρεάζεται η απόδοσή του. Η λύση σε αυτές τις περιπτώσεις, ήταν μια εγκατάσταση που αποτελείται από δύο ψυκτικούς κύκλους (υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών), θερμικά συνδεδεμένους μέσω ενός ενδιάμεσου εναλλάκτη θερμότητας. Αυτό το σύστημα είναι γνωστό σαν απλός  διαδοχικός ψυκτικός κύκλος. Ο κύκλος χαμηλών θερμοκρασιών, χρησιμοποιεί σαν ψυκτικό μέσο φρέον R-410A, το οποίο επιτρέπει την εξάτμιση σε χαμηλή θερμοκρασία και θετική πίεση. Η συμπύκνωση του R-410A γίνεται  στον ενδιάμεσο εναλλάκτη θερμότητας σε σχετικά χαμηλή πίεση, μεταφέροντας όμως θερμότητα στον εξατμιστή του κυκλώματος του κύκλου υψηλής θέρμανσης, που χρησιμοποιεί σαν διαφορετικό ψυκτικό μέσο φρέον R-134a. Η συμπύκνωση του ψυκτικού μέσου χαμηλής θερμοκρασίας R-410A, προκαλεί την εξάτμιση του μέσου υψηλής θερμοκρασίας R-134a.  Ο απλός διαδοχικός κύκλος, εργάζεται συνεχώς  χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και τα 2 κυκλώματα, γεγονός που παρέχει βέλτιστο λειτουργικό αποτέλεσμα αλλά με μεγάλη ηλεκτρική κατανάλωση.
Καινοτομία HITACHI: Έξυπνος διαδοχικός ψυκτικός κύκλος (Smar περισσότερα ...
Σχετικές αναζητήσεις: 

HITACHI

,   

YUTAKI

,   

0FSVNFE

,   

4HVRNME

,   

ΑΝΤΛΙΑ

,   

ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

,   

ΥΨΗΛΩΝ

,   

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

,   

HITACHI YUTAKI 0FSVNFE

,  
 

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή