afugrantiras-meaco-dd8l-junior    afugrantiras-meaco-dd8l-junior    afugrantiras-meaco-dd8l-junior  
afugrantiras-meaco-dd8l-junior

Από 229,00 έως €230,86
σε συνολικά 6 καταστήματα

   

MEACO DD8L JUNIOR ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ 8L
Ο αγγλικός οίκος Meaco εξειδικεύεται εδώ και 20 χρόνια στους οικιακούς αφυγραντήρες. Δίνει λύσεις στα προβλήματα της αυξημένης ή υπερβολικής σχετικής υγρασίας στο σπίτι ή το γραφείο με δοκιμασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και κυρίως αποτελεσματικά. Είναι απλό, οι αφυγραντήρες Meaco δεν κάνουν τίποτα άλλο από αυτό που υπόσχονται: αποτελεσματική αφύγρανση με χαμηλό κόστος λειτουργίας.
 
Αφυγραντήρας: μειώνει την κατανάλωση θέρμανσης
Ο αφυγραντήρας desiccant DD8L Junior είναι πολύ υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Όλη η ενέργεια που καταναλώνει επιστρέφεται στο χώρο με θερμότητα (στους αφυγραντήρες Desiccant της Meaco, ο ξηρός αέρας που εξέρχεται του αφυγραντήρα είναι θερμός) και συνεπικουρεί στη θερμότητα που παράγεται από άλλες πηγές, όπως οι θερμοπομποί, το καλοριφέρ, κλπ., αυξάνοντας τη θερμοκρασία του χώρου τουλάχιστον 1°C.
Επιπλέον ο αφυγραντήρας desiccant στεγνώνει τον αέρα πολύ γρήγορα από ότι οι αφυγραντήρες με συμπιεστή και κατ' αυτό τον τρόπο είναι σε λειτουργία αφύγρανσης για πολύ λιγότερο χρόνο (3,5 φορές πιο γρήγορα, σύμφωνα με τις δοκιμές στο Πανεπιστήμιο του Southampton). Αυτό σημαίνει ότι έχει πραγματικά πολύ χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης απ'ότι οι αφυγραντήρες με συμπιεστή (μοτέρ). Τέλος, ο αφυγραντήρας desiccant DD8L Junior όταν "πιάσει" το επίπεδο σχετικής υγρασίας που ορίζουμε θα τεθεί σε λειτουργία συντήρησης, με μηδενική κατανάλωση. Μπαίνει σε λειτουργία "ύπνου" (sleep mode) για 30 λεπτά, μετά για 5 λεπτά θα κάνει και πάλι διάγνωση της σχετικής υγρασίας του χώρου και εάν τη τελευταία δεν έχει ανέβει μπαίνει και πάλι σε λειτουργία "ύπνου". Έτσι σε ένα καλά μονωμένο σπίτι ή σε ένα σπίτι που η σχετική υγρασία έχει πέσει, ο αφυγραντήρας desiccant DD8L Junior θα λειτουργεί μόνο για 10 λεπτά ανά ώρα!
Να θυμάστε ότι, σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιώντας έναν αφυγραντήρα desiccant της Meaco στο σπίτι σας και αφαιρώντας την υγρασία από τον αέρα, μειώνετε σημαντικά το κόστος θέρμανσης! Ο ξηρός αέρας είναι πολύ πιο εύκολο να θερμανθεί από τον υγρό αέρα (λιγότερα μόρια νερού στον αέρα για να θερμανθούν). Τα χρήματα που θα ξοδεύατε για το λογαριασμό θέρμανσης είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ξοδεύετε για την λειτουργία του αφυγραντήρα. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος σπαταλάτε χρήματα είναι να μη χρησιμοποιείτε αφυγραντήρα και να αφήσετε το επίπεδο της υγρασίας να είναι υψηλό στο σπίτι στο σπίτι.
 
Τεχνολογία desiccant
Οι αφυγραντήρες με συμπιεστή (compressor) μπορεί να φαίνεται ότι αφυγραίνουν περισσότερα λίτρα την ημέρα, αλλά αυτή τους η ικανότητα αφορά αποκλειστικά σε θερμοκρασίες λειτουργίας από 25-30°C (δηλαδή ούτε καν για μόνιμη κατοικία, πόσο μάλλον για εξοχική κατοικία). Σε χαμηλότερες θερμοκρασίες η ικανότητα αφύγρανσης πέφτει θεαματικά έως και 80%, καθώς οι αφυγραντήρες τύπου compressor αναλώνονται κατά το μεγαλύτερο μέρος της ώρας στην απόψυξη (defrosting) - προστασία του συμπιεστή, παρά στην αφύγρανση του χώρου. Κυρίως στα εξοχικά σπίτια, για πολύ καιρό κλειστά και χωρίς θέρμανση σπίτια η θερμοκρασία (εκτός των καλοκαιρινών μηνών) δεν διατηρείται στους 25-30°C, η λύση ενός αφυγραντήρα με συμπιεστή θα ήταν μάλλον ανούσια και αναποτελεσματική. Αντιθέτως, οι desiccant αφυγραντήρες είναι οι ιδανικοί για τέτοιες περιπτώσεις, καθώς έχουν αφυγραντική ικανότητα 8-10lt την ημέρα σε θερμοκρασίες 1-37°C. Και κάτι ακόμα....είναι εξαιρετικά αθόρυβοι και αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει εξετάζοντας τα επίπεδα θορύβου (dB(A)) εκάστου αφυγραντήρα, στα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Ο αφυγραντήρας Meaco DD8L Junior έχει ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με τον Meaco DD8L, με τη μόνη διαφορά ότι δεν διαθέτει δυνατότητα ιονισμού του αέρα και αντιβακτηριδιακό φίλτρο αέρα. Λειτουργεί αποτελεσματικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C, αφού διαθέτει:

Ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, απλά και εύκολα στο χειρισμό.
Ένδειξη γεμάτου δοχείου νερού και κακής τοποθέτησής του.
Αυτόματη επανεκκίνηση από διακοπή ρεύματος.
4 λειτουργίες χρήσης: Minimum, Normal, Maximum, Laundry.
3 ταχύτητες ανεμιστήρα (Low, High, Laundry)
Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης στην αποχέτευση (περιέχεται στη συσκευασία).
Χρονοδιακόπτη για 1, 2, 4 ή 8 ώρες
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δυνατότητα αφύγρανσης (lt/24h)
8

Επιφάνεια κάλυψης έως (m2)
100

Παροχή αέρα (m3/h)
80-100-115

Επίπεδο θορύβου (dB(A))
39-43-48

Τροφοδοσία (V~Hz)
220-240 / 50

Κατανάλωση (W)
330-650

Ταχύτητες ανεμιστήρα
3

Θερμοκρασίες λειτουργίας (°C)
1-37

Ψυκτικό υγρό
κανένα

Χωρητικότητα δοχείου νερού (lt)
2

Διαστάσεις (Y x Π x Β) (mm)
500 x 351 x 188

Bάρος (kg)
6.4

Εγγύηση αντιπροσωπείας (έτη)
2

 
Για να παρακολουθήσετε το video με οδηγίες χρήσεις πατήστε εδώ.
Για το εγχειρίδιο χρήσης του αφυγραντήρα πατήστε εδώ.
 
MagicStore : Εκπτωτικός κωδικός που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 10€ σε διάφορα είδη για το σπίτι και όχι μόνο!!!
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή