Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

Τιμή: 140,00
   

Μπαταρία AGM Winner Cyclop WC480Y σπιράλ τεχνολογίας - 12V 28Ah 480CCA(EN) εκκίνησης , προσφέρει εξαιρετικά υψηλή απόδοση και διαθέτει χαμηλό βαθμό αυτοεκφόρτισης .
Σημεία αναφοράς

Σπιράλ τεχνολογία μπαταριών με υψηλή καθαρότητα μολύβδου.
Σειρά επαναφορτιζόμενων μπαταριών μολύβδου.
Σταθερή έξοδος υψηλής τάσεως - υψηλή ενεργειακή πυκνότητα.
Σειρές με εξαιρετική απόδοση εκκίνησης.
Σειρές με άριστα χαρακτηριστικά βαθιάς εκφόρτησης.

Η Winner Cyclop αποτελεί μία σειρά μπαταριών σπιράλ τεχνολογίας, η οποία χρησιμοποιεί υψηλής καθαρότητας πλέγμα μολύβδου και ειδικής σπειροειδούς δομής με πολύ υψηλή ποιότητα συναρμολόγησης.
 
Η Winner Cyclop παρέχει άριστα χαρακτηριστικά αποφόρτισης σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίας (όρια θερμοκρασίας από -45ο C έως + 65ο C). Έχει μεγάλο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τις μπαταρίας ανοιχτού τύπου μολύβδου οξέος οι οποίες δεν μπορούν να φορτιστούν αποτελεσματικά υπό χαμηλή θερμοκρασία και είναι ευαίσθητες στην διάβρωση και στην απώλεια υγρών . Το πλέγμα μολύβδου υψηλής καθαρότητας εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση.
 
Η Winner Cyclop διαθέτει μεγάλη αντοχή σε υψηλά ρεύματα εκφόρτισης αλλά και ασφαλή, γρήγορη και χαμηλή εισροή ρευμάτων κατά την φόρτιση. Διαθέτει βαλβίδα πιέσεων η οποία μειώνει την απώλεια υγρών σε μεγάλο βαθμό.
 
Όταν μια μπαταρία εφαρμόζεται σε ηλιακά συστήματα, δεν μπορεί να φορτιστεί στο 100% μετά από συνεχείς αποφορτίσεις σε βάθος. Τότε, αρχίζει να λειτουργεί υπό μερική κατάσταση φόρτισης (PSoC). Μετά από μια μακρά περίοδο, μέρος του δραστικού υλικού δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αποτέλεσμα την μείωση της χωρητικότητας και εν τέλει την οδηγεί σε αχρηστία. Στην Winner Cyclop, το πολύ λεπτό πλέγμα μαζί με τους ειδικούς διαχωριστές , βοηθά ώστε η εσωτερική αντίσταση να πέσει μόνο στο 1/3 του κανονικού, οπότε η χωρητικότητα της μπορεί να ανακτηθεί έπειτα από μία σωστή και αργή φόρτιση.
 
Η Winner Cyclop μπορεί δεχτεί μεγάλη ποσότητα ρεύματος, ικανή να φθάσει στο 95% φόρτισης εντός 40 λεπτών. Επίσης μπορεί να αποφορτιστεί με πολύ υψηλό ποσοστό.
 
Η Winner Cyclop έχει εξαιρετική συμπεριφορά στην αποδοχή υψηλών ρευμάτων λόγω της υψηλής καθαρότητας μολύβδου και της πολύ μικρότερης, σε σχέση με τις μπαταρίες ανοιχτού τύπου, παράπλευρης αντίδρασης. Ως εκ τούτου, μπορεί να φθάσει σε ποσοστό απόδοσης έως και 90% ακόμη και σε συννεφιασμένες ή βροχερές ημέρες. Επίσης  διατηρεί τα πλεονεκτήματα της σε σειριακή ή και παράλληλη σύνδεση.

Εφαρμογές
 
Η Winner Cyclop περιλαμβάνει 3 διαφορετικά σχέδια που διαφοροποιούνται από το χρώμα του καλύμματος όπως:

Κίτρινο κάλυμμα – Σχεδιασμένη για εφαρμογές εκφόρτισης σε σκάφη / ηλιακά πάνελ.
Κόκκινο κάλυμμα - Σχεδιασμένη για εφαρμογές εκκίνησης σε σκάφη / γεννήτριες / τρακτέρ / αυτοκίνητα
Μαύρο κάλλυμα - Σχεδιασμένη για εφαρμογές εκκίνησης με εύκολη εγκατάσταση BHD

Η Winner Cyclop παρέχει εξαιρετική κυκλική απόδοση σε διαφορά επίπεδα φόρτισης:

350 κύκλοι κάτω από 100% DOD σε ποσοστό απαλλαγής C5
600 κύκλοι κάτω από 100% DOD σε ποσοστό απαλλαγής C5
600 κύκλοι κάτω από 100% DOD σε ποσοστό απαλλαγής C5

Η Winner Cyclop κατασκευάζεται από 5 πατενταρισμένες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των 02.112.897 9, 0 03152809, 03221098 1, 200 310 112 676 1 και 3 200.510.040.205.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Σπιράλ τεχνολογία μπαταριών με υψηλή καθαρότητα μολύβδου.
Σειρά επαναφορτιζόμενων κλειστού τύπου μπαταριών μολύβδου.
Μη διαχύσιμου τύπου ηλεκτρολύτης
Εγκατάσταση με οποιοδήποτε προσανατολισμό
Υψηλή ενεργειακή πυκνότητα.
Μέγιστη απόδοση σε υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία
Σειρές με εξαιρετική απόδοση εκκίνησης.
Σειρές με άριστα χαρακτηριστικά βαθιάς εκφόρτισης.
Σχεδιασμός ζωής σε marine εφαρμογες έως και 15 χρόνια
Σχεδιασμός ζωής για solar εφαρμογές έως και 10 χρόνια
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
 
Dim Cars : 5€ για έναν τεχνικό και έναν διαγνωστικό έλεγχο αυτοκίνητου, 15 σημείων για να ταξιδεύετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντοτε με ασφάλεια, από το πιο έμπειρο συνεργείο αυτοκινήτων στην Αττική, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έκπτωση 93%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 99€ για το μεγάλο service αυτοκινήτου (ΙΧ ή επαγγελματικού) που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρων λαδιού, αέρος, βενζίνης, κλιματιστικού, μπουζί και έλεγχο 15 σημείων στα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου στο Πολύγωνο. Αρχική αξία 220€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 34€ για ένα μικρό service αυτοκινήτου που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού, πλήρωση υγρών και έλεγχο 15 σημείων για όλα τα Ι.Χ. και τα επαγγελματικά αυτοκίνητα έως 1,5 τόνο στην περιοχή του Πολύγωνου στο Αττικό Άλσος. Αρχική αξία 70€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 5€ για έναν τεχνικό, διαγνωστικό και προληπτικό έλεγχο ΚΤΕΟ αυτοκινήτου, για να ταξιδεύετε με ασφάλεια και να μην σας απορρίψουν στον επόμενο υποχρεωτικό σας έλεγχο ΚΤΕΟ, από το έμπειρο συνεργείο μας κοντά στο Αττικό Άλσος. - Έκπτωση 90%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή