Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

Τιμή: 86,00
   

Μπαταρία κλειστού τύπου Winner Sprint 550 059 042 - 12V 50Ah - 420CCA(EN) εκκίνησης , προσφέρει υψηλή απόδοση εκκίνησης , μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι διαθέσιμη για οχήματα επαγγελματικής και ιδιωτικής χρήσης.
Σημεία Αναφοράς

Τεχνολογία ασβεστίου - κλειστού τύπου.
Άμεση απόδοση εκκίνησης για μπαταρίες αυτοκινήτων.
Ενισχυμένος σχεδιασμός πλακών για μπαταρίες φορτηγών.
Μεγάλη διάρκεια ζωής – Χαμηλό ποσοστό αυτοεκφόρτισης.
Καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες μπαταριών εκκίνησης κάτω από οποιεσδήποτε κλιματολογικές συνθήκες, με περισσότερους από 50 τύπους ξεκινώντας από 30Ah έως 230Ah.

Η σειρά μπαταριών Winner Sprint είναι μια αξιοσημείωτη εναλλακτική λύση χαμηλότερου κόστους για εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία παρέχοντας άμεση απόδοση εκκίνησης κάτω από όλες τις συνθήκες θερμοκρασίας και υψηλή αξιοπιστία με μεγάλη διάρκεια ζωής.
 
Ο σχεδιασμός των θετικών και αρνητικών πλακών αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με ενισχυμένου μεταλλικού πλέγματος πλάκες και στιβαρούς διαχωριστές.
Η σειρά Winner Sprint χρησιμοποιεί τεχνολογία ασβεστίου, είναι κλειστού τύπου και η λειτουργία της δεν χρειάζεται κανενός είδους συντήρηση.
 
Η κατάσταση φόρτισης (SOC) ελέγχεται από ένα ενσωματωμένο δείκτη ελέγχου σε όλους τους τύπους έως 230Ah:

  Διαθέτει πράσινη ένδειξη η οποία δείχνει την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας , όταν η βαρύτητα του ηλεκτρολύτη είναι υψηλότερη από 1.280.
 Διαθέτει μαύρο δείκτη ο οποίος δείχνει μερικώς αποφορτισμένη κατάσταση.Η μπαταρία θεωρείται 50% φορτισμένη και η βαρύτητα του ηλεκτρολύτη είναι συνήθως 1.220
 Διαθέτει σαφής ένδειξη που δείχνει ότι η στάθμη του ηλεκτρολύτη είναι πολύ χαμηλή. Τότε η μπαταρία χρειάζεται φόρτιση ή αντικατάσταση.

Η σειρά Winner Sprint υιοθετεί το σχεδιασμό της τεχνολογίας κασσίτερου (Sn) για να αυξήσει σημαντικά την αντοχή στη διάβρωση και τη διάρκεια ζωής κάτω από συνθήκες υπερφόρτισης και υψηλής θερμοκρασίας.
 
Ο βαρέως τύπου σχεδιασμός της σειράς φορτηγών ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις εκκίνησης της νέας γενιάς φορτηγών.
 
Ο συμπαγής σχεδιασμός των κελιών, παρέχει καλή απόδοση κάτω από συνθήκες κραδασμών. Χρησιμοποιείται αυξημένη ποσότητα ηλεκτρολύτη ώστε να διατηρεί την κάλυψη των πλακών σε περίπτωση εξαέρωσης υγρού κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.
 
Η ισχυρή θετική πλάκα με πάχος μέχρι και 2mm και η ισχυρή αρνητική πλάκα πάχους τουλάχιστον 1,5 mm με τον συμπαγή σχεδιασμό του κελιού, παρέχουν καλή απόδοση ακόμα και κάτω από την πίεση των κραδασμών, όπως επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής.
 
Ο σχεδιασμός του κλειστού προφορτισμένου τύπου κάνει την εγκατάσταση εύκολη και γρήγορη και εξασφαλίζει λειτουργία χωρίς ανάγκη συντήρησης κατά τη μακρά διάρκεια ζωής.

Η σειρά Winner Sprint περιλαμβάνει το πλήρες φάσμα του προτύπου μπαταριών EN / JIS / BCI, για όλα τα μικρά / μεσαία / βαριά οχήματα από 30Ah έως 230Ah.
 
Σημαντικά Σημεία

Τεχνολογία ασβεστίου κλειστού τύπου
Άμεση απόδοση εκκίνησης για μπαταρίες αυτοκινήτων.
Ενισχυμένος σχεδιασμός πλακών για μπαταρίες φορτηγών.
Αυξημένη αντοχή κατά της διάβρωσης λόγω της τεχνολογίας κασσίτερου (Sn) Υψηλή ασφάλεια κάτω από όλες τις συνθήκες λειτουργίας.
Καμία ανάγκη συντήρησης - Εύκολος χειρισμός.
Μεγάλη διάρκεια ζωής – Χαμηλό ποσοστό αυτοεκφόρτισης.
Ειδικό διπλό κάλυμμα με ένδειξη φόρτισης για όλους τους τύπους
Ευρύτατη γκάμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές EN, JIS και BCI.
Καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες μπαταριών εκκίνησης κάτω από οποιεσδήποτε κλιματολογικές συνθήκες, με περισσότερα από 50 είδη από 30Ah έως 230Ah.
Πλήρως ανακυκλώσιμες.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
 
Dim Cars : 5€ για έναν τεχνικό και έναν διαγνωστικό έλεγχο αυτοκίνητου, 15 σημείων για να ταξιδεύετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντοτε με ασφάλεια, από το πιο έμπειρο συνεργείο αυτοκινήτων στην Αττική, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έκπτωση 93%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 5€ για έναν τεχνικό, διαγνωστικό και προληπτικό έλεγχο ΚΤΕΟ αυτοκινήτου, για να ταξιδεύετε με ασφάλεια και να μην σας απορρίψουν στον επόμενο υποχρεωτικό σας έλεγχο ΚΤΕΟ, από το έμπειρο συνεργείο μας κοντά στο Αττικό Άλσος. - Έκπτωση 90%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 99€ για το μεγάλο service αυτοκινήτου (ΙΧ ή επαγγελματικού) που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρων λαδιού, αέρος, βενζίνης, κλιματιστικού, μπουζί και έλεγχο 15 σημείων στα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου στο Πολύγωνο. Αρχική αξία 220€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 34€ για ένα μικρό service αυτοκινήτου που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού, πλήρωση υγρών και έλεγχο 15 σημείων για όλα τα Ι.Χ. και τα επαγγελματικά αυτοκίνητα έως 1,5 τόνο στην περιοχή του Πολύγωνου στο Αττικό Άλσος. Αρχική αξία 70€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή