Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

595,00
   

 Με αυτή την κυλιόμενη ηλεκτρονική πινακίδα ταμπέλα LED αδιάβροχη που υποστηρίζει 4 χρώματα και 2 σειρές το κατάστημά σας δεν θα περάσει απαρατήρητο!
Με αυτή την κυλιόμενη ηλεκτρονική πινακίδα ταμπέλα LED αδιάβροχη που υποστηρίζει 4 χρώματα και 2 σειρές το κατάστημά σας δεν θα περάσει απαρατήρητο!
Η κυλιόμενη ηλεκτρονική πινακίδα LED είναι και αδιάβροχη και αποτελεί τον πιο ελκυστικό και αποτελεσματικό τρόπο προβολής μιας τοπικής επιχείρησης.
Τα μηνύματα στην αδιάβροχη ηλεκτρονική πινακίδα ταμπέλα LED προβάλλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές σε εναλλασσόμενα κυλιόμενα μηνύματα με διάφορα εφέ κίνησης.
Οι ηλεκτρονικές πινακίδες, επιγραφές ή ταμπέλες LED μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα επαγγελματικών χώρων, όπως φαρμακεία, κομμωτήρια, γραφεία, επιχειρήσεις εστίασης και κάθε είδους κατάστημα, αποτελώντας βασικό τμήμα του εξοπλισμού καταστημάτων και επιχειρήσεων.
Είναι φωτεινές και οικονομικές, γιατί η τεχνολογία LED επιτυγχάνει τον άριστο συνδυασμό χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και υψηλής αποδοτικότητας σε φωτεινότητα και μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, προγραμματίζονται εύκολα και είναι ανθεκτικές σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Με την τοποθέτηση μιας κυλιόμενης πινακίδας μηνυμάτων LED επιτυγχάνετε την άμεση διαφήμιση των προϊόντων του καταστήματος σας αυξάνοντας πελάτες και κέρδη.
Για ένα να είσθε σίγουροι ότι πολύ γρήγορα θα αποσβέσετε τα χρήματα που θα δώσετε για την αγορά, θα είναι ένας πιστός και αποτελεσματικός τελάλης διαφημιστής σας!
Γράμματα λευκά
Υποστηρίζει έως 2 γραμμές μηνυμάτων
Διαστάσεις: 167 x 45 cm
Είναι αδιάβροχη μπορεί τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο
Δυνατότητα αποτύπωσης του μηνύματος σας μέσω ειδικού προγράμματος (συμπεριλαμβάνεται) που θα τρέξετε από το δικό σας προσωπικό υπολογιστή.
Αποτύπωση κάθε είδους χαρακτήρα (αριθμό, ελληνικά, λατινικά κ.λ.π.)
Δημιουργία του δικού σας μηνύματος σε ελάχιστα λεπτά
Σύνδεση της πινακίδας με τον υπολογιστή σας μέσω USB καλωδίου
Εύκολη διαδικασία προγραμματισμού του μηνύματος σε 3 βήματα:
Προετοιμάστε το μήνυμα στον υπολογιστή σας
Αντιγράψτε το σε ένα στικάκι
Συνδέστε το στικάκι στη θύρα USB της ηλεκτρονικής πινακίδας
Η πινακίδα θα απομνημονεύσει αυτόματα το περιεχόμενο από το στικάκι.
Αφαιρέστε το στικάκι usb από την ηλεκτρονική πινακίδα.
 

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή