Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

7,01
   

Το ENEOS Super Diesel 20W50 είναι ένα λιπαντικό κινητήρων το οποίο εγγυάται την βέλτιστη λίπανση και προστασία βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων κάτω από κανονικές και μεσαίων φορτίων συνθήκες λειτουργίας. Το ENEOS Super Diesel 20W50 είναι κατάλληλο για χρήση σε κινητήρες με υπερσυμπιεστή, τεχνολογία πολλαπλών βαλβίδων και κινητήρες με καταλύτη. Επιπλέον, το ENEOS Super Diesel 20W50 περιέχει επίσης ειδικά πρόσθετα, τα οποία εγγυώνται ότι το λιπαντικό δεν γίνεται λεπτότερο λόγω της οξείδωσης, ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Λόγω του σταθερού βελτιωτικού του Δείκτη Ιξώδους, το ιξώδες θα μειωθεί με εξαιρετικά μεγάλη δυσκολία, σαν αποτέλεσμα του οποίου, το ENEOS Super Diesel 20W50 θα σχηματίσει επίσης ένα ισχυρό φιλμ μεταξύ των κινουμένων μερών. ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μειωμένο Στοκ Λιπαντικού Εξαιρετική προστασία κατά της φθοράς, της οξείδωσης και της διάβρωσης Το ENEOS Super Diesel 20W50 παρέχει εξαιρετική προστασία κατά της φθοράς σε όλα τα εξαρτήματα του κινητήρα, τα οποία προστατεύονται επίσης από την οξείδωση και την διάβρωση. Οι ειδικές καθαριστικές/ διατήρησης της ρευστότητας ιδιότητες διατηρούν σε ελάχιστα επίπεδα τα κατάλοιπα και άλλες βρωμιές. ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ API: CF-4/SG, CCMC G4/D4/PD-2 VW 501/505, MB 228.1, MIL-L-46152 EC, MIL-L-2104 D GM: 6085-M, FORD: M2C-153C ΕΦΑΡΜΟΓΗ Λιπαντικό για κινητήρες με υπερσυμπιεστή, τεχνολογία πολλαπλών βαλβίδων και κινητήρες με καταλύτη.
 
Dim Cars : 5€ για έναν τεχνικό και έναν διαγνωστικό έλεγχο αυτοκίνητου, 15 σημείων για να ταξιδεύετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντοτε με ασφάλεια, από το πιο έμπειρο συνεργείο αυτοκινήτων στην Αττική, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έκπτωση 93%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

PaintBull Περιστερίου : 25€ για την περιποίηση του δερμάτινου σαλονιού του αυτοκινήτου σας, που περιλαμβάνει καθαρισμό, ενυδάτωση και συντήρηση των δερμάτινων μερών με χρήση ειδικής αλοιφής, με την εγγύηση της Paintbull στο Περιστέρι. Έκπτωση 50%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

PaintBull Περιστερίου : 39€ για ένα πακέτο βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου που περιλαμβάνει, όλα τα μέρη του σαλονιού, του πορτ-μπαγκάζ και τους αεραγωγούς και επιπλέον εξωτερικό πλύσιμο και κέρωμα για έξτρα προστασία του χρώματος στο Paintbull Περιστερίου. Αρχική αξία 140€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή