Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

15,50
   

Premium Synthetic Motor Oil 100 % Πλήρως Συνθετικό Λιπαντικό Βενζινοκινητήρων (API SM 0W-20) 2 – 5 % ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΠΡΩΤΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ Τον Απρίλιο του 2000, το Υπουργείο Γεωργίας της Ιαπωνίας, Υποδομής και Μεταφορών θέσπισε ένα σύστημα πιστοποίησης χαμηλών εκπομπών ρύπων έτσι ώστε να προωθήσει την χρήση των αυτοκινήτων με μειωμένες εκπομπές ρύπων. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα, συνιστώνται λιπαντικά κινητήρων χαμηλού ιξώδους για χρήση σε αυτοκίνητα με χαμηλές εκπομπές ρύπων (LEVs), τα οποία είναι σχεδιασμένα για σημαντική οικονομία καυσίμου και πολύ καλή περιβαλλοντολογική απόδοση. Από την υιοθέτηση αυτού του συστήματος, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν αυξήσει την παραγωγή τους σε LEVs, και τα LEVs είναι πλέον μαρκαρισμένα με τα αυτοκόλλητα που φαίνονται στην συνέχεια. Το ENEOS 0W20 είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον λάδι για βενζινοκινητήρες το οποίο παρέχει εξαιρετικά καλή οικονομία στα καύσιμα. Αναμεμειγμένο με οργανικά πρόσθετα μολυβδενίου που μειώνουν τις τριβές, αυτό το λάδι ελαχιστοποιεί τις τριβές του κινητήρα και έχει ένα πολύ χαμηλό ιξώδες της τάξης του 0W-20.
 
Dim Cars : 5€ για έναν τεχνικό και έναν διαγνωστικό έλεγχο αυτοκίνητου, 15 σημείων για να ταξιδεύετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντοτε με ασφάλεια, από το πιο έμπειρο συνεργείο αυτοκινήτων στην Αττική, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έκπτωση 93%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

PaintBull Περιστερίου : 25€ για την περιποίηση του δερμάτινου σαλονιού του αυτοκινήτου σας, που περιλαμβάνει καθαρισμό, ενυδάτωση και συντήρηση των δερμάτινων μερών με χρήση ειδικής αλοιφής, με την εγγύηση της Paintbull στο Περιστέρι. Έκπτωση 50%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

PaintBull Περιστερίου : 39€ για ένα πακέτο βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου που περιλαμβάνει, όλα τα μέρη του σαλονιού, του πορτ-μπαγκάζ και τους αεραγωγούς και επιπλέον εξωτερικό πλύσιμο και κέρωμα για έξτρα προστασία του χρώματος στο Paintbull Περιστερίου. Αρχική αξία 140€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή