Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

7,70
   

Το 27 μέρες παράγεται από 100% Αγιωργίτικο σταφύλι από αμπελώνες σε υψόμετρο 800 μέτρων. Τα σταφύλια περνούν από ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία (ελεγχόμενη θερμοκρασία 14C βαθμούς για 27 ημέρες, η οποία ενέπνευσε και το όνομα του) και χωρίς τεχνητές πιέσεις. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η τυπική για την παραγωγή ροζέ οίνων.Επίγευση από βατόμουρα και φράουλες σε ένα φόντο ανθισμένης ανθοδέσμης. Το κρασί είναι αψύ με έντονη γεύση. Ένα όμορφο κρασί.Το οινοποιείο Μητραβέλα ξεκίνησε τις εργασίες του το 1913. Ειναι από τα παλαιοτέρα οινοποιεία και βρίσκεται μέσα στην πόλη της Νεμέας. Την οικογενειακή επιχείρηση ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Μητραβέλας το 2003 οπότε αποφάσισε να εμφιαλώσει 2 διαφορετικά κρασιά. Ένα κρασί βαθιάς παλαίωσης που ονομάστηκε Κτήμα Μητραβέλα και ένα κρασί πιο νεαρό και φρουτώδες που ονομάστηκε Κόκκινο Σε Μαύρο.Η επιχείρηση εξάγει ήδη τα κρασιά της στο Βέλγιο, την Αμερική, την Ολλανδία και την Κύπρο.Επίγευση από βατόμουρα και φράουλες σε ένα φόντο ανθισμένης ανθοδέσμης. Το κρασί είναι αψύ με έντονη γεύση. Ένα όμορφο κρασί.Αγιωργίτικο100%Θα πρέπει να σερβίρεται στους 10-12C βαθμούς. Είναι νεαρό και φρέσκο.Μπορεί να συνδυαστεί με ζυμαρικά, θαλασσινά και οστρακοειδή πιάτα, ελαφριά πιάτα με κόκκινη σάλτσα και, με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο, με ασιατική κουζίνα.Παλαιά και καινούρια κλίματα σε λόφους γύρω από την Νεμέα.Εφαρμόζεται κλασική ροζέ οινοποίηση.
 

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή