Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

31,62
   

Το Ασύρτικο, το Αθήρι, το Αηδάνι και το Λιάτικο, δίνουν ένα πλούσιο κρασί με κεχριμπαρένιο χρώμα και ένα πολύ σύνθετο αρωματικό μπουκέτο. Ο τρυγητός είναι όψιμος και τα σταφύλια αφήνονται για 10-15 ημέρες στα "χέρια του ήλιου". Το κρασί που παράγεται ωριμάζει για 36 μήνες σε δρύινα βαρέλια, μέσα στο κελάρι του κτήματος. Πρόκειται για ένα γλυκό, επιδόρπιο κρασί με αρώματα ζαχαρωμένων φρούτων, βερίκοκου και ροδάκινου, που συνδυάζονται με αρώματα βανίλιας και μελιού. Συνοδεύει τάρτες και κομπόστες φρούτων, σοκολάτα και μπισκότα με πικραμύγδαλο. Σερβίρεται πολύ παγωμένο (3-5%C) και πίνεται σαν aperitif.Το κτήμα Μοντοφώλι βρίσκεται στην Παλαιά Χώρα Καρύστου, στη Νότια Εύβοια, πάνω στο λόφο του Μοντοφωλίου. Το κτήμα είναι σημαντικό τόσο από Ιστορικής όσο και Οινικής πλευράς. Το κτήμα αγοράζεται το 1986 από τον Π.Γ. Καρακώστα και δημιουργείται η ΜΥΡΤΩΑ Α.Ε. με σκοπό την γεωργική του εκμετάλλευση.Πρόκειται για ένα γλυκό, επιδόρπιο κρασί με αρώματα ζαχαρωμένων φρούτων, βερίκοκου και ροδάκινου, που συνδυάζονται με αρώματα βανίλιας και μελιού.Ασύρτικο, Αηδάνι, Αθήρι, ΛιάτικοΓλυκόΛευκόΣυνοδεύει τάρτες και κομπόστες φρούτων, σοκολάτα και μπισκότα με πικραμύγδαλο.3-5°C500mlΚτήμα ΜοντοφώλιΕύβοιαΠαλαιά Χώρα Καρύστου.Ο αμπελώνας είναι ενιαίος και τα 18 στρέμματά του είναι αναπτυγμένα σε πεζούλες που επιτρέπουν την καλύτερη δυνατή αποστράγγιση του εδάφους . Ο τρυγητός είναι όψιμος και τα σταφύλια αφήνονται για 10-15 ημέρες στα "χέρια του ήλιου". Το κρασί που παράγεται ωριμάζει για 36 μήνες σε δρύινα βαρέλια, μέσα στο κελάρι του κτήματος.Πρόκειται για ένα γλυκό, επιδόρπιο κρασί με αρώματα ζαχαρωμένων φρούτων, βερίκοκου και ροδάκινου, που συνδυάζονται με αρώματα βανίλιας και μελιού.Ασύρτικο, Αηδάνι, Αθήρι, ΛιάτικοΓλυκόΛευκόΣυνοδεύει τάρτες και κομπόστες φρούτων, σοκολάτα και μπισκότα με πικραμύγδαλο.3-5°C500mlΚτήμα ΜοντοφώλιΕύβοιαΠαλαιά Χώρα Καρύστου.Ο αμπελώνας είναι ενιαίος και τα 18 στρέμματά του είναι αναπτυγμένα σε πεζούλες που επιτρέπουν την καλύτερη δυνατή αποστράγγιση του εδάφους . Ο τρυγητός είναι όψιμος και τα σταφύλια αφήνονται για 10-15 ημέρες στα "χέρια του ήλιου". Το κρασί που παράγεται ωριμάζει για 36 μήνες σε δρύινα βαρέλια, μέσα στο κελάρι του κτήματος.
Σχετικές αναζητήσεις

Κρασιά

,  

Τρόφιμα - Ποτά

,  

Super Market

 

ΚΡΑΣΙ

,   

ΚΤΗΜΑ

,   

ΜΟΝΤΟΦΩΛΙ

,   

ΛΕΥΚΟ

,   

500ML

,  
 

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή