Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

9,00
   

ΤΥΠΟΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ: S-BAG
Τα προιόντα Swirl παράγονται κάτω από αυστηρότατες προδιαγραφές ποιότητας, για να έχετε την απόλυτη βεβαιότητα ότι χρησιμοποιείται την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Αυτό έχει τη βάση του γιατί και από επίσημα καθώς και ανεξάρτητα χείλη οι εντυπώσεις από τα προιόντα Swirl είναι εξαιρετικές.
Με ένα πολυδάπανο σύστημα που βασίζεται σε αναγνωρισμένες τεχνολογικές μεθόδους, κατευθυντήριες οδηγίες του VDI και DIN EN και ISO διενεργούνται διάφοροι έλεγχοι. Για να αποκτηθεί η σήμανση του TUV για ελεγμένη ποιότητα, πρέπει το φίλτρο στις δοκιμές για την απόδοση φιλτραρίσματος - και σύμφωνα με το DIN EN 1822
να φθάσει τουλάχιστο τις τιμές της κλάσης HEPA 10.
Αποφασιστική είναι και η απορροφητικότητα.
Αυτή δεν πρέπει να μειώνεται αισθητά με γεμάτη τη σακούλα.
Περαιτέρω ελέγχεται κατά πόσο οι τιμές σκόνης και βακτηριδίων είναι κάτω των προβλεπομένων ορίων. Ακόμη και η "ανάπτυξη των βακτηριδίων" δεν ξεφεύγει από την προσοχή των ελεγτών του TUV:
για ένα διάστημα 12 εβδομάδων δεν επιτρέπεται να αναπτυχθεί μούχλα στη σακούλα
Τέλος ελέγχεται η ανθεκτικότητα του υλικού.

Ιδανική απορροφητικότητα από την αρχή μέχρι το τέλος.Το καταξιωμένο υλικό MicroPor Vlies και στη νέα γεννιά σακουλών της Swirl , το MicroPor Power Filter φροντίζει για πολύ υψηλή απόδοση.Το αποτέλεσμα: Με συνεχώς υψηλή απορροφητικότητα μέχρι να γεμίσει τελείως η σακούλα, επιτρέπει την απόλυτη καθαριότητα των πατωμάτων σας.( χαλιά, παρκέ ή πλακάκια.)
"ΣΤΟΠ" οσμών για φρεσκότερο εξαερισμό της μηχανής κατά το σκούπισμα.To MicroPor Power Filter εγκλωβίζει τις δυσάρεστες οσμές. Ένα ένθετο ύφασμα εμποτισμένο με ένα μη τοξικό αποσμητικό εγκλωβίζει τις δυσάρεστες οσμές.
HEPA 10 τεχνολογία φιλτραρίσματος για φιλτράρισμα ακόμη και πολύ λεπτής σκόνης.Η στρώση HEPA μικροφίλτρο κατακρατεί ακόμη και πολύ λεπτά σωματίδια σκόνης διαμέτρου έως 0,0001 mm συμπεριλαμβανομένων βακτηριδίων και ακάρεων. (δηλ. διάμετρο περίπου 600 φορές όσο μια ανθρώπινη τρίχα).
 
Mediamarkt : Προσφορές σε σίδερα και ηλεκτρικές σκούπες με τιμές από 59€!
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή