Δείτε στο κατάστημα

2.101,80
   

 

Νέα σειρά θερμικών καμερών Ex από τη FLIR
με τη μοναδική τεχνολογία MSX (Multi Spectral Dynamic Imaging)
 Part Number: 63902-0202

 
Η νέα σειρά των θερμικών καμερών FLIR Ex εισάγει την τεχνολογία της επόμενης διάστασης σε ότι αφορά τη δυνατότητα της επισκόπησης.
Η πληροφορία της θερμοκρασίας αντιστοιχεί σε κάθε pixel της θερμικής εικόνας.
Η αποθήκευση των θερμικών εικονών, πραγματικών εικονών αλλά και σε format της νέας τεχνολογίας MSX κάνει την σειρά αυτή την ιδανική λύση για τον κάθε επαγγελματία. 
Οι κάμερες FLIR E Series έχουν αισθητήρες με μέγεθος έως 320 x 240 pixels και έχουν όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να ληφθούν οι σωστές εκτιμήσεις στα κτίρια, όπως για παράδειγμα ο έλεγχος της μόνωσης και η ανίχνευση της εσωτερικής υγρασίας.Έχουν πολύ υψηλή θερμική ευαισθησία, που είναι απαραίτητη στις κτιριακές εφαρμογές.
Επιπλέον η σειρά Ε διαθέτει την μοναδική τεχνολογία MSXαπό την FLIR, η οποία δίνει τη δυνατότητα βελτιστοποίησης της θερμικής απεικόνισης λαμβάνοντας στοιχεία από την ψηφιακή εικόνα και προσθέτοντάς τα ως πραγματική πληροφορία στην θερμική εικόνα.

 Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
- Θερμική ευαισθησία: 60mK- 160x120 pixels θερμική ανάλυση- Εύρος μετρήσεων –20°C έως +250°C- Ψηφιακή κάμερα 2 megapixels- 9 Hz ανανέωση εικόνας- 3,5” έγχρωμη οθόνη LCD- Φακός σταθερής εστίασης- 45 μοίρες οπτική γωνία- Ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,5μ- Λειτουργία αύξησης λεπτομέρειας στην εικόνα (MSX)- Eικόνα σε εικόνα- Συναγερμός πάνω και κάτω ορίου θερμοκρασίας- Ελληνικό μενού χειρισμού- Ρύθμιση συντελεστή θερμικής εκπομπής κατά 0,1 βαθμό Κελσίου- Λογισμικό επεξεργασίας θερμικών εικόνων- Διάρκεια μπαταρίας: 4 ώρες (δυνατότητα άμεσης επιτόπιας αλλαγής)- Αντοχή σε δύναμη πτώσης 25g (από 2 μ) και προστασία από νερό : IP54- Βάρος κάμερας 0,575 κιλά (με την μπαταρία)
 
Σχετικές αναζητήσεις

Κεντρική Θέρμανση

,  

Σπίτι - Κήπος

 

Θερμοκάμερα

,   

63902

,  
 

Καλως ήλθατε

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Google, Twitter, Yahoo Social

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή