Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΙΑΤΡΙΚΑ LASERS

Τιμή: 27,66
   
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια δραματική αύξηση της χρήσης των lasers στη χειρουργική και στην ιατρική γενικά. Αυτό το βιβλίο προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση του πεδίου αυτού από θεωρητική και από πρακτική άποψη και έρχεται να καλύψει την έλλειψη βιβλίου στα ελληνικά, σχετικά με τις χρήσεις των lasers στην ιατρική και να βοηθήσει στη διδασκαλία των αντίστοιχων μαθημάτων που γίνονται σε ελληνικά ΑΕΙ (Ε.Μ.Π., Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Πατρών) ή Οργανισμούς (ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ.).

Τα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου ασχολούνται με τη βασική φυσική των lasers και τις αρχές που διέπουν την αλληλεπίδραση της ακτινοβολίας laser με τους ανθρώπινους ιστούς, το πως παράγεται η ακτίνα laser, πως το μήκος κύματός της προσδιορίζει τον τύπο της αλληλεπίδρασης με τον ιστό και πως η αλληλεπίδραση αυτή μπορεί να μεταφρασθεί σε κλινική χρήση. Τα κεφάλαια αυτά προϋποθέτουν μια βασική γνώση της φυσικής και αν και απευθύνονται σε Φυσικούς, Φυσικούς Ιατρικής ή Μηχανικούς και γενικά σε όλους εκείνους που εμπλέκονται στην έρευνα και την ανάπτυξη των χειρουργικών lasers, αυτό το τμήμα του βιβλίου ενδιαφέρει επίσης τον ενθουσιώδη κλινικό Ιατρό. Τα επόμενα κεφάλαια ασχολούνται με όλο το φάσμα των κλινικών εφαρμογών των lasers. Αυτό το τμήμα ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους κλινικούς Ιατρούς και τους Φυσικούς Ιατρικής (οι οποίοι πρέπει να ξέρουν πως χρησιμοποιούν τα lasers οι κλινικοί Ιατροί). Tο τελευταίο κεφάλαιο προσφέρει ένα σημαντικό και σοβαρό οδηγό ασφάλειας με τα χειρουργικά lasers, ο οποίος θα πρέπει να διαβασθεί από όλους όσους επιβλέπουν εργασίες με lasers στο κλινικό περιβάλλον. Η ελληνική έκδοση, που εμφανίζεται οκτώ χρόνια μετά την πρώτη αγγλική έκδοση του βιβλίου, είναι μια σημαντικά αναθεωρημένη, βελτιωμένη και σύγχρονα ενημερωμένη παραλλαγή της πρώτης αγγλικής έκδοσης.

Στο τέλος κάθε κεφαλαίου του βιβλίου, προσθέσαμε μία παράγραφο αρκετών σελίδων που καλύπτει όλες τις νεότερες εξελίξεις στον αντίστοιχο τομέα και όλη τη σχετική βιβλιογραφία που εμφανίστηκε μέχρι το τέλος του 1993, με τη μορφή ξενόγλωσσων βιβλίων, δημοσιεύσεων σε περιοδικά διεθνούς κύρους ή σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου δίνονται όλες οι αναφορές, που αντιστοιχούν σ’ αυτό, για περαιτέρω μελέτη.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
Σχετικές αναζητήσεις

Ιατρικά βιβλία

,  

Βιβλία - Περιοδικά

 

ΙΑΤΡΙΚΑ

,   

LASERS

,   

ΙΑΤΡΙΚΑ LASERS

,  

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή