Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

106,26

   

Πληροφορίες Μοντέλου:Ομοιόμορφα κατανεμημένο μπλοκ  - ίδιο επίπεδο ακαμψίας στο κέντρο και τον ώμο για ισχυρότερη πρόσφυση και έλξη, εμποδίζει την ανομοιόμορφη φθορά. Uni-Directional σχήματος V κεντρικό αυλάκι βελτιώνει την υδρολίσθηση ικανότητα σε υψηλές ταχύτητες. Πλατιές αυλακώσεις στους ώμους για να αυξήσει την ακαμψία του μπλοκ , ενισχύοντας περαιτέρω το κράτημα και την πρόσφυση των ελαστικών . Χαραγμένο το όνομα κατά μήκος του αυλακιού δημιουργεί μια εξαίσια εικόνα του προϊόντος. Υπο-αυλάκια στο μπλοκ δυσκαμψία στον ώμο, βελτιώνοντας την οδηγική άνεση, κράτημα και πρόσφυση. Πλήρη ακαμψία μπλοκ παρέχει εξαιρετική πλευρική σταθερότητα σε στροφές. Το 595RS-R είναι από ενισχυμένο χάλυβα στο πλευρικό τοίχωμα για να προωθήσει την ακρίβια στις στροφές υψηλής ταχύτητας και γρήγορη βελτίωση στο γύρο. Πληροφορίες Μάρκας:Ιδρύθηκε στην Ταϊβάν το 1954. Τεχνική συνεργασία με την Bridgestone Corporation 1960 - 1979 και με τη Sumitomo Rubber Industries (Dunlop Ελαστικά) 1981-2000 έδωσε  τα απαραίτητα και τις ισχυρές τεχνικές δυνατότητες και την τεχνογνωσία για να παράγουμε τα δικά μας ελαστικά σήμερα. Σήμερα η FEDERAL έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο των υπερπόντιων διανομών με περισσότερα από εκατό εθνικών και περιφερειακών αντιπροσώπων σε 70+ χώρες.
 
Dim Cars : 5€ για έναν τεχνικό και έναν διαγνωστικό έλεγχο αυτοκίνητου, 15 σημείων για να ταξιδεύετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντοτε με ασφάλεια, από το πιο έμπειρο συνεργείο αυτοκινήτων στην Αττική, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έκπτωση 93%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

PaintBull Περιστερίου : 25€ για την περιποίηση του δερμάτινου σαλονιού του αυτοκινήτου σας, που περιλαμβάνει καθαρισμό, ενυδάτωση και συντήρηση των δερμάτινων μερών με χρήση ειδικής αλοιφής, με την εγγύηση της Paintbull στο Περιστέρι. Έκπτωση 50%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

PaintBull Περιστερίου : 39€ για ένα πακέτο βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου που περιλαμβάνει, όλα τα μέρη του σαλονιού, του πορτ-μπαγκάζ και τους αεραγωγούς και επιπλέον εξωτερικό πλύσιμο και κέρωμα για έξτρα προστασία του χρώματος στο Paintbull Περιστερίου. Αρχική αξία 140€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

ΜΕΜΜΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ : 50€ για μια τετράδα ελαφρώς μεταχειρισμένων ελαστικών 13'-15' ή 100€ για μια τετράδα ελαφρώς μεταχειρισμένων ελαστικών 16'-18' για να οδηγείτε με ασφάλεια χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή