Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

Τιμή: 91,00
   

Μπαταρία αυτοκινήτου Winner Premium 55066 - 12V 50Ah - 420CCA(EN) εκκίνησης , προσφέρει υψηλή αντοχή, μακρά διάρκεια ζωής και καλύπτει με ασφάλεια ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες εκκίνησης.
ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΕΙΡΑΣ WINNER PREMIUM

 Ανώτερη ποιότητα - Σειρά Ασβεστίου - Κλειστού τύπου.
 Πρωτοποριακό και πατενταρισμένο καπάκι με βαλβίδα εξαερισμού.
 Σταθερή απόδοση με 30% περισσότερη ισχύ εκκίνησης.
 Εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό αυτοεκφόρτισης.
 Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της ελαχιστοποίησης κραδασμών.

Η σειρά μπαταριών WINNER PREMIUM αποτελεί το υψηλότερο ποιοτικά δείγμα στην κατηγορία των συσσωρευτών τύπου SLI (Κλειστή Εκκίνησης Με Υγρά), ως αποτέλεσμα εφαρμογής παγκόσμιων πατεντών και καινοτομιών στον τομέα της μπαταρίας.
 
Η σειρά μπαταριών WINNER PREMIUM παρέχει υψηλή ανθεκτικότητα, ως αποτέλεσμα των ειδικών σφυρήλατων πλεγμάτων μολύβδου-ασβεστίου, τόσο στις θετικές όσο και για στις αρνητικές πλάκες με διαχωριστές χαμηλής αντίστασης, εμπλουτισμένους από τις νεότερες τεχνολογίες ασβεστίου.
 
Η σειρά μπαταριών WINNER PREMIUM καλύπτει όλες τις ανάγκες εκκίνησης σε φάσμα χωρητικότητας από 35AH έως 230AH.
 
ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ PREMIUM ΕΙΝΑΙ :

 Χρήση των πιο καινοτόμων σχεδιασμών λαβύρινθου, για τη συλλογή και την επιστροφή στο ενσωματωμένο δοχείο, των υγρών που παράγονται κατά τη λειτουργία. Αυτή η πρωτοποριακή σχεδίαση αποτρέπει τις απώλειες ηλεκτρολύτη και παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής.
 Επίτευξη μεγαλύτερης διάρκειας ζωής με την ελαχιστοποίηση των κραδασμών χάρη στην πιο σφικτή σχεδίαση των κελιών.
 Χρήση πρώτων υλών υψηλής καθαρότητας που επιτυγχάνουν καλύτερη αντοχή στη διάβρωση και ως εκ τούτου μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 Χρήση αυξημένου αριθμού πλακών που εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση στην εκκίνηση.
 Ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας (αντισπινθηρικό) , το οποίο αποτρέπει την πιθανότητα ανάφλεξης από σπινθήρες που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον.
 Κεντρική χυτή πλάκα η οποία μειώνει την κίνηση των στοιχείων που προέρχονται από τις ανωμαλίες του δρόμου.

Ο ενσωματωμένος πυκνομετρητής υποδεικνύει την κατάσταση φόρτισης ως εξής:

 Η πράσινη ένδειξη δείχνει πλήρως φορτισμένη κατάσταση, όταν η βαρύτητα του ηλεκτρολύτη είναι υψηλότερη από 1,28.
 Η μαύρη ένδειξη δείχνει μερικώς αποφορτισμένη κατάσταση. Η κατάσταση φόρτισης στο 50%, θεωρείται ως το ελάχιστο όριο για φυσιολογική χρήση της μπαταρίας και η βαρύτητα του ηλεκτρολύτη είναι συνήθως 1.22.
 Η λευκή ένδειξη δείχνει ότι η στάθμη του ηλεκτρολύτη είναι πολύ χαμηλή. Πρέπει να επαναφορτιστεί ή να αντικατασταθεί η μπαταρία.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της τεχνολογίας ασβεστίου που εφαρμόζονται στην σειρά PREMIUM:

 Τεχνολογία μηδενικής συντήρησης με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της χρήσης ειδικών κραμάτων ασβεστίου - μολύβδου, η οποία παρέχει εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο μείωσης του ηλεκτρολύτη. Εάν το σύστημα φόρτισης λειτουργεί χωρίς προβλήματα, έως ότου η μπαταρία φθαρεί πλήρως , δεν υπάρχει ανάγκη για οποιουδήποτε είδους συντήρηση.
 Μηδενική ανάγκη επαναφόρτισης λόγω της υψηλής καθαρότητας των κραμάτων μολύβδου που χρησιμοποιούνται, καθιστώντας χαμηλότερο το ποσοστό της αυτοεκφόρτισης και διατήρηση της υψηλής απόδοσης, ακόμη και κατά τη μακροχρόνια παραμονή. Το φαινόμενο αυτο εκφόρτισης είναι σύνηθες στην πλειοψηφία των άλλων μπαταριών μολύβδου οξέος ασβεστίου, λόγω των ακαθαρσιών που περιέχονται στα κράματα μολύβδου, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν την απώλεια της ηλεκτρικής ενέργειας.
 Μηδενικός κίνδυνος υπερφόρτισης, λόγω των ειδικών κραμάτων που μειώνουν την φόρτιση σε ένα εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο, όταν η μπαταρία είναι σε πλήρως φορτισμένη κατάσταση, σχεδόν εξαλείφοντας με αυτόν τον τρόπο τον κίνδυνο υπερφόρτισης. Όταν η μπαταρία είναι σε κατάσταση σχεδόν πλήρους φόρτισης, με την προϋπόθεση ότι η τάση είναι ήδη σωστή στο σύνολο της, η τιμή του ρεύματος στην οποία φορτίζεται, πρέπει να μειωθεί για την αποφυγή υπερφόρτισης και κατά συνέπεια τη διατήρηση υψηλής απόδοσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 Μηδενική αύξηση θερμότητας χάρη στο γεγονός ότι το ρεύμα φόρτισης που απαιτείται, καθίσταται εξαιρετικά χαμηλό, όταν η μπαταρία έχει φορτιστεί πλήρως σε υψηλές θερμοκρασίες, και ως εκ τούτου αποτρέπετε η υπερφόρτιση. Όταν η μπαταρία είναι σε κατάσταση σχεδόν πλήρους φόρτισης σε ζεστά μέρη με θερμοκρασίες πάνω από 70ο C, το ρεύμα φόρτισης μειώνεται αρχικά, αλλά αυξάνεται και πάλι σύντομα εξαιτίας των ουσιών που περιέχονται στο κράμα του πλέγματος. Στη συνέχεια, το πλέγμα έχει υποστεί βλάβη και η απόδοση της μπαταρίας έχει μειωθεί, λόγω αυτής της θερμικής επίδρασης.

Σημαντικά σημεία

 Ανώτερη ποιότητα - Σειρά Ασβεστίου - Κλειστού τύπου.
 Ίδια τεχνολογία και ποιότητα χρησιμοποιείτε για τον αρχικό εξοπλισμό εταιρειών όπως : GM, Toyota , Honda , Hyundai , KIA, η Nissan , Suzuk περισσότερα ...
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
 
Dim Cars : 5€ για έναν τεχνικό και έναν διαγνωστικό έλεγχο αυτοκίνητου, 15 σημείων για να ταξιδεύετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντοτε με ασφάλεια, από το πιο έμπειρο συνεργείο αυτοκινήτων στην Αττική, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έκπτωση 93%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 34€ για ένα μικρό service αυτοκινήτου που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού, πλήρωση υγρών και έλεγχο 15 σημείων για όλα τα Ι.Χ. και τα επαγγελματικά αυτοκίνητα έως 1,5 τόνο στην περιοχή του Πολύγωνου στο Αττικό Άλσος. Αρχική αξία 70€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 5€ για έναν τεχνικό, διαγνωστικό και προληπτικό έλεγχο ΚΤΕΟ αυτοκινήτου, για να ταξιδεύετε με ασφάλεια και να μην σας απορρίψουν στον επόμενο υποχρεωτικό σας έλεγχο ΚΤΕΟ, από το έμπειρο συνεργείο μας κοντά στο Αττικό Άλσος. - Έκπτωση 90%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 99€ για το μεγάλο service αυτοκινήτου (ΙΧ ή επαγγελματικού) που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρων λαδιού, αέρος, βενζίνης, κλιματιστικού, μπουζί και έλεγχο 15 σημείων στα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου στο Πολύγωνο. Αρχική αξία 220€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή