Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

Τιμή: 245,00
   

Μπαταρία αυτοκινήτου Winner Sprintfree - 12V 80Ah - 800CCA(EN) εκκίνησης, είναι ιδανική για οχήματα τεχνολογίας AGM START - STOP με υψηλές απαιτήσεις ενέργειας αφού είναι κατασκευασμένη με τεχνολογία ασβεστίου υψηλής απόδοσης.
ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Με άριστη απόδοση κατάλληλη για Start / Stop αυτοκίνητα
Εξαιρετική αξιοπιστία
Ανώτερη δύναμη εκκίνησης
Ειδικά σχεδιασμένη για πολυτελή οχήματα - αυτοκίνητα

Η σειρά Winner Sprintfree είναι μια εξαιρετική επιλογή για οχήματα Start - Stop . Είναι ειδικά σχεδιασμένη για πολυτελή οχήματα , όπως λιμουζίνες και σύγχρονα αυτοκίνητα με πολλά ηλεκτρονικά. Προσφέρει βελτιωμένη απόδοση στην εξοικονόμηση καυσίμων και συνεργάζεται άριστα με το σύσστημα regenerative braking του αυτοκινήτου . Επίσης παρέχει πολύ υψηλή και σταθερή δύναμη από τις πρώτες στροφές λόγω της υψηλής  ενέργειας που προέρχεται από την ενσωματωμένη τεχνολογία AGM VRLA. Τέλος παρέχει πολύ υψηλό αριθμό εκκινήσεων του κινητήρα με σχεδόν 4 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με άλλες κλειστού τύπου (MF) μπαταρίες.
 
Η σειρά Winner Sprintfree διαθέτει εγγύηση ποιότητας βάσει πρωτότυπου εξοπλισμού (OE) για εταιρίες με υβριδικά οχήματα, όπως η VW, η Hyundai Drive, η KIA Eco Dynamics, κ.λπ.
 
Η σειρά Winner Sprintfree μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση χωρίς την απώλεια των ηλεκτρολυτών και μπορεί να μεταφερθεί με φορτηγά, πλοία, ακόμα και αεροπορικώς υπό κανονικές συνήθεις διαδικασίες.
 
Η σειρά Winner Sprintfree χρησιμοποιεί την πιο Eco Friendly προηγμένη τεχνολογία βελτιώνοντας έτσι την  αποδοτικότητα των καυσίμων, τη μείωση των εκπομπών CO2 και είναι πραγματικά 99% ανακυκλώσιμη διασφαλίζοντας την απόλυτη προστασία του περιβάλλοντος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εξαιρετική απόδοση για Start-Stop αυτοκίνητα
Τεχνολογία AGM VRLA που σφραγίζεται ερμητικά
Εξαιρετική αξιοπιστία με ποιότητα Ο.Ε.
Πολύ υψηλός αριθμός εκκινήσεων του κινητήρα
Ανώτερη δύναμη εκκίνησης
Υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα
Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με υγρές μπαταρίες
Μηδενική ανάγκη συντήρησης
Spillproof
Βελτιώνει την αποδοτικότητα των καυσίμων - Οικολογικά
Ειδικά σχεδιασμένη για πολυτελή οχήματα

 

Start-Stop
 
Σε οχήματα Start-Stop, ο κινητήρας απενεργοποιείται κατά τη διάρκεια σύντομων στάσεων και αρχίζει πάλι αυτόματα όταν ο συμπλέκτης είναι πατημένος και ελευθερώνεται. Με τον τρόπο αυτό, η τεχνολογία Start-Stop εξαλείφει την έννοια του ''ρελαντί'', και βελτιώνει την οικονομία καυσίμου μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων κατά 5 -10%.
 
Το σύστημα Start-Stop βοηθάει για τη μείωση των εκπομπών CO2 και χρησιμοποιείται από σχεδόν όλους τους ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε υβριδικά οχήματα.
Επί του παρόντος, υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι των υβριδικών αυτοκινήτων:

 Τα μικρο-υβριδικά αυτοκίνητα

Αυτά από τη μία πλευρά εκμεταλλεύονται το σύστημα Start-Stop για να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 και από την άλλη να φορτίσετε την μπαταρία χρησιμοποιώντας την αναγεννητική πέδηση.

 Τα ήπια υβριδικά αυτοκίνητα.

Αυτά εκμεταλλεύονται το προαναφερθέν σύστημα Start-Stop, αλλά σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα που ενισχύσει το σύστημα όταν ο οδηγός χρησιμοποιεί το γκάζι (Παράλληλη Ήπια Hybrid). Εναλλακτικά, ένας ηλεκτροκινητήρας αναλαμβάνει να μετακινήσετε το αυτοκίνητο σας , σε συνδιασμό του κινητήρα βενζίνης και της αναγεννητικής πέδησης (Σειρά Ήπια Hybrid).

 Τα πλήρες υβριδικά αυτοκίνητα.

Αυτά τα αυτοκίνητα μπορούν να κινούνται από τον ηλεκτροκινητήρα, τον κινητήρα εσωτερικής καύσης ή με τη χρήση του συνδυασμού και των δύο πηγών ενέργειας.

Ικανοποιεί με ασφάλεια και υπερβαίνει τις απαιτήσεις ισχύος των ακόλουθων οχήματων Start-Stop:

 AUDI e
 BMW EfficientDynamics
 FORD ECOnetic
 GM ecoFLEX
 HYUNDAI Blue Drive
 KIA EcoDynamics
 LAND ROVER E
 MERCEDES BENZ BlueEFFICIENCY
 MERCEDES BENZ BlueTEC MINI MINIMALISM
 SEAT Ecomotive
 SMART micro hybrid drive
 VOLVO DRIVe
 VW BlueMotion
 
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
 
Dim Cars : 5€ για έναν τεχνικό και έναν διαγνωστικό έλεγχο αυτοκίνητου, 15 σημείων για να ταξιδεύετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντοτε με ασφάλεια, από το πιο έμπειρο συνεργείο αυτοκινήτων στην Αττική, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έκπτωση 93%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 99€ για το μεγάλο service αυτοκινήτου (ΙΧ ή επαγγελματικού) που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρων λαδιού, αέρος, βενζίνης, κλιματιστικού, μπουζί και έλεγχο 15 σημείων στα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου στο Πολύγωνο. Αρχική αξία 220€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 34€ για ένα μικρό service αυτοκινήτου που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού, πλήρωση υγρών και έλεγχο 15 σημείων για όλα τα Ι.Χ. και τα επαγγελματικά αυτοκίνητα έως 1,5 τόνο στην περιοχή του Πολύγωνου στο Αττικό Άλσος. Αρχική αξία 70€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 5€ για έναν τεχνικό, διαγνωστικό και προληπτικό έλεγχο ΚΤΕΟ αυτοκινήτου, για να ταξιδεύετε με ασφάλεια και να μην σας απορρίψουν στον επόμενο υποχρεωτικό σας έλεγχο ΚΤΕΟ, από το έμπειρο συνεργείο μας κοντά στο Αττικό Άλσος. - Έκπτωση 90%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή