Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

Τιμή: 26,00
   

Τρώμε, μιλάμε, γελάμε, φιλάμε, γευόμαστε... Πόσα, όμως, γνωρίζουμε γι' αυτό το κομμάτι του εαυτού μας το οποίο παίρνει μέρος σε όλες αυτές τις διαδικασίες; Και πόσο μπορούμε να το αγαπάμε και να το φροντίζουμε μια και ξέρουμε ότι το πρώτο βήμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη είναι να γνωρίσουμε το αντικείμενο που θα βιώσουμε τα συναισθήματά μας. Ή αντίθετα πόσο στέρεη και αποτελεσματική μπορεί να είναι η φροντίδα και η αγάπη όταν γίνονται μηχανικά, επιδερμικά και χωρίς γνώση.
Η λαϊκή έκφραση "γεια στο στόμα σου" αποτελεί ευπρόσδεκτη ευχή για τη λειτουργία της άρθρωσης του λόγου κυρίως. Το στόμα όμως πέραν αυτού, συνιστά ένα εκλεπτυσμένο όργανο που αποδίδει φυσιολογικές, κοινωνικές αλλά και ψυχολογικές λειτουργίες, καθοριστικές για τον άνθρωπο. Η συμβολή του στην επιβίωση με την αναπνοή και τη θρέψη, στην έκφραση των αισθημάτων και συνολικά στη βιολογική και πολιτιστική διαδρομή του ανθρώπου είναι καθοριστική. Επιπλέον αντιπροσωπεύει την "είσοδο" στην ανθρώπινη υπόσταση εκεί που κατοικοεδρεύει το πνεύμα και εκπέμπεται ο λόγος. Η σχέση του με την ψυχική σφαίρα είναι πολύπλευρη, σκοτεινή και εν πολλοίς αδιερεύνητη. Οι προκαταλήψεις, οι ελλιπείς γνώσεις και ο φόβος, συμβάλλουν στο να διαμορφώνουμε αρνητική ή αδιάφορη σχέση με το στόμα μας.
Στο βιβλίο "Γεια στο στόμα σου" εξετάζονται δεδομένα που αναφέρονται στην εικόνα, τη φυσιολογία, τη λειτουργία και την παθολογία του στόματος. Επισημαίνονται επιπλέον σύγχρονες αναζητήσεις σχετικές με τα προβλήματα της στοματικής υγείας, οι μύθοι και η πραγματικότητα που σχετίζονται με αυτά.
Πλούσια εικονογράφηση από την παγκόσμια καλλιτεχνική δημιουργία κοσμεί το βιβλίο.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
Σχετικές αναζητήσεις

Ιατρικά βιβλία

,  

Βιβλία - Περιοδικά

 

ΣΤΟΜΑ

,  

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή