Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τιμή: 14,31
   
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ έρχεται να καλύψει ένα κενό στο χώρο της βιβλιογραφίας. Γραμμένο πρωτίστως για τους φοιτητές και αυριανούς επαγγελματίες φυσιοθεραπευτές.

Οι αρχές δεοντολογίας ενός επαγγέλματος αφορούν είτε την υπεύθυνη στάση έναντι του νομικού πλαισίου που καθορίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του αντίστοιχου επαγγελματία, είτε τις κατευθυντήριες γραμμές για την κοινωνικοοικονομική και επιστημονική υπόστασή του.

Επομένως η δεοντολογία καθορίζει στον επαγγελματία φυσιοθεραπευτή και ένα σύστημα κανόνων ως προς τον τρόπο συμπεριφοράς – με την έννοια της διαγωγής - καθώς και της άσκησης της εργασίας του.

Η δεοντολογία γεννήθηκε από την ανάγκη, την επιταγή καλυτέρα ανθρώπινη και κοινωνική, να έχει ο θεραπευτής κατά την άσκηση του λειτουργήματος του την απαιτούμενη ηθική υπόσταση που θα τον καταστήσει αντάξιο της αποστολής που σπουδάζει να υπηρετεί. Την πιο υψηλή και θαυμάσια ίσως αποστολή: Την προάσπιση της υγείας και τη διαφύλαξη της ζωής!

Είναι λοιπόν πρωταρχική μέριμνα μιας καλά οργανωμένης κοινωνίας η προάσπιση του πρωτίστου αγαθού, της υγείας και των ατόμων που τη συγκροτούν.

Από πολύ παλιά διαμορφώθηκαν αυτοί οι βασικοί κανόνες, οι οποίοι καθορίζουν την σωστή στάση συμπεριφορά των θεραπευτών, απέναντι στον άρρωστο συνάνθρωπό του, απέναντι στο συνάδελφο του αλλά και μέσα στην κοινωνία που ζει και αναπτύσσεται.

Ο κώδικας του Hammurabi και οι αρχές του Ιπποκράτους αργότερα, αποτελούν τη βάση των δεοντολογικών κανόνων, που από τότε μέχρι σήμερα χρησιμοποιούν κατά ποικίλους τρόπους οι διάφοροι λαοί.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή