Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Τιμή: 25,44
   
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΒΑΡΛΑΜΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Η τρίτη βελτιωμένη έκδοση του βιβλίου «Πληροφοριακά Συστήματα Υγείας και Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες». Αφορά στη μελέτη των Πληροφοριακών Συστημάτων στο χώρο της Υγείας, σε τεχνολογικό, θεωρητικό όσο και οργανωτικό επίπεδο.

Μέσα από ξεχωριστές ενότητες το βιβλίο επιχειρεί μια επισκόπηση των πληροφοριακών συστημάτων στο χώρο της υγείας και περιγράφει αναλυτικά τις αρχιτεκτονικές που χρησιμοποιούνται, αναλύει το θεωρητικό υπόβαθρο πίσω από κάθε πληροφοριακό σύστημα, εστιάζει στις μεμονωμένες εφαρμογές λογισμικού και στις συσκευές που απαρτίζουν ένα πληροφοριακό σύστημα και παρουσιάζει αναλυτικά τις βασικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Υγείας.

Το βιβλίο απευθύνεται σε ένα ευρύτατο κοινό, τόσο σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές διαφόρων αντικειμένων (π.χ. υγείας, πληροφορικής, διοικητικών επιστημών, πολιτικών και κοινωνικών επιστημών, κ.α.), όσο και σε στελέχη και υπαλλήλους της Δημόσιας Διοίκησης και του ιδιωτικού τομέα που εμπλέκονται με κάποιο τρόπο στη χρήση εφαρμογών του υγειονομικού τομέα, αλλά και σε κάθε ενεργό πολίτη που ενδιαφέρεται για το σημαντικό αυτό αντικείμενο, το οποίο αναμένεται στο άμεσο μέλλον να έχει μεγάλες και πολυδιάστατες επιπτώσεις στη κοινωνία.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή