Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

BUSINESS ENGLISH FIRST STEPS AT WORK

Τιμή: 31,50
   

Το Business English απευθύνεται σε φοιτητές της τριτοβάθμιας και επαγγελματικής εκπαίδευσης, καθώς και σε εκείνους που έχουν ανάγκη επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα στο εργασιακό τους περιβάλλον.
Το βιβλίο προϋποθέτει πολύ μικρή προηγούμενη γνώση της γλώσσας, και διατηρώντας μια προσεκτική διαβάθμιση του υλικού, ενώ προχωράει γρήγορα μέσα από τις βασικές δομές της αγγλικής γλώσσας, περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις βασικές καταστάσεις της καθημερινότητας στους χώρους εργασίας. Με αυτή την έννοια, πρόκειται για ένα χρήσιμο εγχειρίδιο επανάληψης, ταχύρρυθμης εκμάθησης και απόκτησης γλωσσικών δεξιοτήτων, ικανών για την αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων.
Το βιβλίο αποτελείται από 18 ενότητες, κάθε μία από τις οποίες χωρίζεται σε τέσσερα αλληλένδετα τμήματα - Exploring Language, Developing Language, Practising Language and Language Game. Κάθε τμήμα επιτυγχάνει ένα συγκεκριμένο στόχο και έχει ένα συγκεκριμένο σημείο εστίασης.
To ''Exploring Language'', ασχολείται με την παρουσίαση των γραμματικών δομών. Η παρουσίαση γίνεται στην ελληνική γλώσσα διότι το βιβλίο έχει σχεδιαστεί να είναι εξίσου χρήσιμο για χρήση σε αίθουσα διδασκαλίας αλλά και για ατομική μελέτη.
Το ''Developing Language'', εισάγει το θέμα της κάθε ενότητας και αποσκοπεί στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων ανάγνωσης και γραφής καθώς και στην ενίσχυση του λεξιλόγίου. Ένας σημαντικός αριθμός ασκήσεων στοχεύει στο να βοηθήσει τους σπουδαστές να διαβάζουν και να γράφουν αποτελεσματικά στα αγγλικά.
To ''Practising Language'', υπενθυμίζει, επαναλαμβάνει και εξασκεί τις δομές της γραμματικής. Το τμήμα αυτό βοηθά τους μαθητές στον έλεγχο της κατανόησης των γραμματικών φαινομένων της αντίστοιχης ενότητας.
Τέλος, το ''Language Game'' στο τέλος κάθε ενότητας, δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να απολαύσουν, να εξασκήσουν, να μάθουν και να βελτιώσουν τον τρόπο σκέψης.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
Σχετικές αναζητήσεις

Εκμάθηση ξένων γλωσσών

,  

Βιβλία - Περιοδικά

 

BUSINESS

,   

ENGLISH

,   

FIRST

,   

STEPS

,   

BUSINESS ENGLISH

,  
Public-Tech : Αγοράστε παιδικά προϊόντα και κερδίστε δωροεπιταγή 10€ για επόμενες αγορές!
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή