toshiba-klimatistiko-bkv-ras-10bkv-e---ras-10bav-e    toshiba-klimatistiko-bkv-ras-10bkv-e---ras-10bav-e    toshiba-klimatistiko-bkv-ras-10bkv-e---ras-10bav-e  
toshiba-klimatistiko-bkv-ras-10bkv-e---ras-10bav-e

Από 498,00 έως €499,00
σε συνολικά 9 καταστήματα

   

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ TOSHIBA RAS-10BKV-E 9000BTU
Εάν επιθυμείτε ιδανική θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, με υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετικά χαμηλή στάθμη θορύβου, η νέα σειρά BKV της Toshiba είναι η λύση.
 
Πιστοποίηση Eurovent
Η Eurovent πιστοποιεί τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων κλιματισμού και ψύξης, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Η Toshiba συμμετέχει στο πρόγραμμα Eurovent εξασφαλίζοντας στους πελάτες και χρήστες των προϊόντων της, την εγγύηση ότι κάθε μονάδα λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές σχεδιασμού και ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται και ανακοινώνονται είναι αληθή. Άρα τόσο η απόδοση όσο και η κατανάλωση ενέργειας είναι ορθά δηλωμένες.
 
Χαρακτηριστικά
DC Inverter High End: προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και άμεση επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Συμπιεστής υψηλών επιδόσεων, σχεδόν αθόρυβος, µε μειωμένους κραδασμούς, ελάχιστες επανεκκινήσεις και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.
Ρύθμιση κατεύθυνσης του αέρα: η οριζόντια περσίδα της εσωτερικής μονάδας λειτουργεί αυτόματα με σκοπό την ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στο χώρο σας και μπορεί να επιλεγεί η επιθυμητή θέση της.
Λειτουργία Eco: επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% από οποιοδήποτε άλλη κλιματιστική συσκευή. Η υψηλότατη τεχνολογία της Toshiba με την βοήθεια της λειτουργίας Eco προσδίδει την μεγαλύτερη απόδοση χρησιμοποιώντας την χαμηλότερη κατανάλωση, την κατανάλωση που πραγματικά απαιτείται – χωρίς σπατάλη (εκτός από τις λειτουργία Dry και Fan).
Λειτουργία Hi-Power: διοχετεύεται επιπλέον ποσότητα αέρα για την ταχύτερη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας (εκτός από τις λειτουργία Dry).
Λειτουργία ανεμιστήρα: με έως και 6 ταχύτητες ανεμιστήρα η μονάδα παρέχει πιο ευχάριστη ροή αέρα.
Φίλτρο καθαρισμού αέρα Anti-Mould: για την προστασία έναντι ιών, βακτηριδίων και της κακοσμίας.
Φίλτρο καθαρισμού αέρα Hepa: συγκρατεί από τον αέρα  σωματίδια διαμέτρου έως 0,3 micros (1micro = 0,001 mm). Έτσι θα δεσμεύει αποτελεσματικά ακάρεα, μικρότερα τεμάχια σκόνης, αλλεργιογόνα βακτήρια, ένα μέρος ιών και μικροβίων (κάποια από τα μικρόβια και τους ιούς είναι μικρότερα από 0,3 micros).
Φίλτρο καθαρισμού αέρα Cold Catalyst: απορροφά με επιτυχία από το περιβάλλον οσμές και βλαβερά αέρια όπως φορμαλδεΰδη και άλλα πτητικά οργανικό μείγματα.
Αυτόματη επανεκκίνηση: με την επαναφορά της παροχής ρεύματος μετά από προσωρινή διακοπή, το κλιματιστικό ξεκινά αυτόματα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
Αυτοδιάγνωση βλαβών: το σύστημα “Αυτοδιάγνωσης Βλαβών” επιτρέπει στον χρήστη να ενημερωθεί για τις πιθανές βλάβες της κλιματιστικής μονάδας.
Χρονοδιακόπτης: ρυθμίστε ημερησίως τους χρόνους Ενεργοποίησης/Απενεργοποίησης του κλιματιστικού, με το τηλεχειριστήριο.
Προαιρετική λειτουργία αυτοκαθαρισμού για την αφαίρεση της υγρασίας από τα εσωτερικά μέρη της μονάδας
Προαιρετική λειτουργία Power-SEL: έως και 50% χαμηλότερη κατανάλωση της κλιματιστικής μονάδας και συνίσταται όταν ο διακόπτης ασφαλείας είναι κοινός και για άλλες ηλεκτρικές συσκευές.
Προαιρετική λειτουργία Comfort Sleep: για την εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια του ύπνου, τον αυτόματο έλεγχο της ροής του αέρα και την αυτόματη απενεργοποίηση (Off).
Προαιρετική λειτουργία Θέρμανσης 8oC – Holiday Temp Control: κατά την διάρκεια του Χειμώνα και σε περίοδο μεγάλης χρονικής απουσίας από το χώρο, η λειτουργία αυτή μας διασφαλίζει θερμοκρασία 8oC ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα την αποφυγή “παγώματος” στον χώρο και κατά συνέπεια στις υδραυλικές σωληνώσεις του κτιρίου.
Προαιρετική λειτουργία 28 Προγραμμάτων: η κλιματιστική συσκευή διαθέτει την δυνατότητα να προγραμματιστεί σε διαφορετικούς χρόνους λειτουργίας και στις επιθυμητές θερμοκρασίες 4 φορές ημερησίως και για 7 ημέρες την εβδομάδα.
 
AΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ψύξη
Θέρμανση

Απόδοση στο χώρο (Btu/h)

(Btu/h)
(Btu/h)

Ελάχιστη απόδοση
2291
2394

Ονομαστική απόδοση
8530
10919

Μέγιστη απόδοση
10602
13338

Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SEER)
5,6
-

Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP) Average Zone
-
4,0

Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP) Hot Zone
-
4,6

Ενεργειακή Κλάση Average Zone
A+
A+

Ενεργειακή Κλάση Hot Zone
A+
A++

Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας (kWh/a)
156
840

Εγγυημένο Εύρος Λειτουργίας (oC)
-10 έως +46
-15 έως +24

ΆΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Εσωτερική Μονάδα
Εξωτερική Μονάδα

Επίπεδο Θορύβου (dB(A) ± 3)
23 - 40
48

Διαστάσεις (Υ x Π x Β) mm
293 x 798 x 230
530 x 660 x 240

Καθαρό Βάρος (kg)
9
21

Τύπος Προϊόντος
DC INVERTER

Ιονιστής

Αφύγρανση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Σωληνώσεις

Διάμετρος (Υγρού/Αερίου) (in)
1/4¨ - 3/8¨

Μέγιστο Μήκος (m)
15

Μέγιστη Υψομετρική Διαφορά (m)
12

Ψυκτικό μέσο
R410a

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Εγγύηση αντιπροσωπείας
5 έτη για τον συμπιεστή & 3 για τα υπόλοιπα μέρη της μονάδας

Συνίσταται Για Χώρους Έως m2
19
 
Όλες οι προσφορές...
Makris Services : 48€ για μία απεγκατάσταση, μεταφορά, εγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικού (Air Condition), μέχρι και 24000BTU, με σωληνώσεις έως και 2 μέτρα, βάση στήριξης της εξωτερικής μονάδας και σωλήνα εκροής για όλη την Αττική. Αρχική αξία 160€.-Έκπτωση 70%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Makris Services : 9€ για ένα ολοκληρωμένο Service Air Condition οποιασδήποτε μάρκας έως 24000BTU, για να εξασφαλίσετε την σωστή λειτουργία του και να απομακρύνεται τις δυσάρεστες οσμές και τους βλαβερούς οργανισμούς που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Έκπτωση 70%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή