Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

SCID-5-CV ΕΚΔΟΧΗ ΚΛΙΝΙΚΟΥ

Τιμή: 24,99
   
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ

Η Δομημένη Κλινική Συνέντευξη για τις Διαταραχές του DSM-5 - Εκδοχή Κλινικού (SCID-5-CV) οδηγεί τον κλινικό βήμα προς βήμα διαμέσου της διαγνωστικής διαδικασίας του DSM-5. Οι ερωτήσεις της συνέντευξης παρέχονται με έναν εύχρηστο τρόπο δίπλα στο κάθε αντίστοιχο κριτήριο του DSM-5, για να βοηθήσουν στη βαθμολόγηση του κάθε κριτηρίου ως παρόντος ή απόντος.

Μοναδικό και πολύτιμο εργαλείο, το SCID-5-CV καλύπτει τις διαγνώσεις του DSM-5 που συναντώνται συχνότερα στο κλινικό πλαίσιο: καταθλιπτικές και διπολικές διαταραχές, διαταραχές του σχιζοφρενικού φάσματος και άλλες ψυχωτικές διαταραχές, διαταραχές χρήσης ουσιών, αγχώδεις διαταραχές (διαταραχή πανικού, αγοραφοβία, διαταραχή κοινωνικού άγχους, διαταραχή γενικευμένου άγχους), ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, διαταραχή μετατραυματικού στρες, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας και διαταραχή προσαρμογής. Ανιχνεύει επίσης 17 επιπλέον διαταραχές του DSM-5.

Λειτουργικά ευέλικτο, το SCID-5-CV μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορεί να εξασφαλίσει πως ελέγχονται συστηματικά όλες οι μείζονες διαγνώσεις του DSM-5 στους ενήλικες, να χαρακτηρίσει τον πληθυσμό μιας μελέτης ως προς τις παρούσες ψυχιατρικές διαγνώσεις και να βελτιώσει τις διαγνωστικές δεξιότητες των φοιτητών στα επαγγέλματα ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένων της ψυχιατρικής, της ψυχολογίας, της ψυχιατρικής κοινωνικής εργασίας και της ψυχιατρικής νοσηλευτικής.

Ενισχύοντας την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των διαγνωστικών εκτιμήσεων του DSM-5, το SCID-5-CV θα χρησιμεύσει ως ένας απαραίτητος οδηγός συνέντευξης.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή