Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Τιμή: 65,00
Ειδοποίηση Πτώσης Τιμής  

   
ΦΡΙΣ ΡΟΜΠΕΡΤ, ΣΕΛΛΕΡΣ ΤΟΜΑΣ

Το βιβλίο πλήρες ως προς τη θεματολογία του, ξεκινά στο πρώτο κεφάλαιο με την εννοιολογική οριοθέτηση της επιδημιολογίας και συνεχίζει με την παρουσίαση των πρακτικών της εφαρμογών σε όλη την έκταση του δευτέρου κεφαλαίου. Στο τρίτο κεφάλαιο γίνεται αναλυτική αναφορά στους δείκτες της νοσηρότητας και της θνησιμότητας, δυο βασικών εννοιών της επιδημιολογίας, στο τέταρτο κεφάλαιο αναλύεται η περιγραφική επιδημιολογία και στο πέμπτο κεφάλαιο παρουσιάζονται σύγχρονα ζητήματα σχετικά με την ανεύρεση και τη διαχείριση δεδομένων για την επιδημιολογική έρευνα.

Στο έκτο, έβδομο και όγδοο κεφάλαιο περιγράφονται οι σχεδιασμοί των επιδημιολογικών μελετών, στο ένατο κεφάλαιο γίνεται μια ενδελεχής συζήτηση σχετικά με τα μέτρα και τον υπολογισμό των εκβάσεων της νόσου, η οποία συνεχίζεται στο δέκατο κεφάλαιο με τα ζητήματα ανάλυσης και ερμηνείας των αποτελεσμάτων. Στο ενδέκατο κεφάλαιο παρουσιάζεται το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα των προγραμμάτων προσυμπτωματικού ελέγχου στην κοινότητα και στο δωδέκατο η επιδημιολογία των μεταδοτικών νοσημάτων, μιας επανεμφανιζόμενης απειλής.

Το βιβλίο ολοκληρώνεται με την παρουσίαση σύγχρονων θεμάτων της επιδημιολογίας, όπως η περιβαλλοντική επιδημιολογία, η μοριακή και γενετική επιδημιολογία και κοινωνική, ψυχολογική και συμπεριφορική επιδημιολογία στο κεφάλαιο δέκατο τρίτο, δέκατο τέταρτο και δέκατο πέμπτο, αντιστοίχως.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή