Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα


Δείτε στο κατάστημα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΜΑΔΩΝ

Τιμή: 20,01
   
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Όλοι οι προπονητές των ερασιτεχνικών και των επαγγελματικών ομάδων, κάθε χρονιά πριν την έναρξη της προαγωνιστικής περιόδου έχουν να επιτελέσουν το δύσκολο έργο του προγραμματισμού. Αντιμετωπίζουν όμως προβλήματα και θέτουν δεκάδες ερωτήματα, δικαίως βέβαια, αφού ο προγραμματισμός είναι μία σύνθετη και δύσκολη προπονητική διαδικασία. Ειδικότερα, τα περισσότερα ερωτήματα αφορούν στην προετοιμασία των ομάδων κατά την προαγωνιστική περίοδο (π.χ. ποιοι οι στόχοι της προπόνησης, ποια η αναλογία μεταξύ γενικής και ειδικής προπόνησης; πώς θα επιτευχθεί η ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων; πότεκαι πώς θα διεξαΧθεί η τεχνικοτακτική προπόνηση; κ.ά.).

Με τις εισηγήσεις που περιέχονται στο βιβλίο, επιχειρείται να δοθούν απαντήσειw στα καίρια ερωτήματα. Επίσης δίνεται αναλυτικό πρόγραμμα προπόνησης για όλη την περίοδο προετοιμασίας και παραδείγματα προπονητικών μονάδων (μικρόκυκλοι) για την αγωνιστική περίοδο.

Συνοπτικά, οι τίτλοι των εισηγήσεων είναι:Σχεδιασμός του ετήσιου κύκλου προπόνησηςΙδιαιτερότητες προγραμματισμού στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Σημασία και στόχοι προπόνησης στη μεταβατική περίοδο Αναλυτικό πρόγραμμα προπόνησης στην περίοδο προετοιμα-σίας για ερασιτεχνικές ομάδες Στόχοι και περιεχόμενα προαγωνιστικής περιόδου για επαγγελματικές ομάδεςΣυστήματα στην επίθεση και την άμυνα Διδασκαλία συστημάτων (ασκήσεις) ΤάσειςΣυμπεράσματα από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα '96.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή