Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Τιμή: 17,25
   
ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ

Η Δερματολογία αποτελεί μία ιατρική ειδικότητα που έχει γνωρίσει ραγδαία ανάπτυξη τις τελευταίες δεκαετίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Η εξοικείωση με ορισμένες βασικές έννοιες της Δερματολογίας καθώς και με τα συχνότερα δερματολογικά νοσήματα είναι αναγκαία όχι μόνο για τους δερματολόγους αλλά και για ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, για τους αισθητικούς, τους νοσηλευτές, τους φυσικοθεραπευτές κλπ. Σε αυτούς απευθύνεται το παρόν βιβλίο καθώς σε όλους τους άλλους σπουδαστές, φοιτητές και νέους επιστήμονες που επιθυμούν μία ουσιαστική προσέγγιση με τη Δερματολογία.

Το βιβλίο περιλαμβάνει μία αναλυτική παρουσίαση της ανατομίας, της ιστολογίας και της φυσιολογίας του δέρματος. Περιλαμβάνει, επίσης, μία εκτενή αναφορά στην επίδραση της ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα, ένα θέμα εξαιρετικά επίκαιρο, λόγω της αύξησης των νεοπλασμάτων του δέρματος που παρατηρείται διεθνώς. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις στοιχειώδεις βλάβες του δέρματος, οι οποίες αποτελούν την «αλφάβητο» της Δερματολογίας και η γνώση των οποίων είναι απαραίτητη για τη σωστή ανάλυση και ταξινόμηση των εξανθημάτων του δέρματος. Τέλος, αναπτύσσονται ορισμένες συχνές δερματολογικές παθήσεις (ακμή, δερματίτιδες, ψωρίαση, ροδόχρους πιτυρίαση, μυκητιάσεις), οι οποίες μπορεί να αποτελούν ένα μικρό τμήμα του γνωστικού αντικειμένου της Δερματολογίας, απαρτίζουν, όμως, ένα μεγάλο ποσοστό των ασθενών με δερματολογικές παθήσεις. Το βιβλίο περιλαμβάνει ικανοποιητικό αριθμό έγχρωμων σχημάτων και φωτογραφιών, τα οποία συμβάλλουν στην καλύτερη κατανόηση των περιγραφόμενων εννοιών και καθιστούν τη μελέτη του πιο εποικοδομητική και ευχάριστη.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή