Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα


Δείτε στο κατάστημα

ΑΣΕΠ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2005 ΚΛΑΔΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Τιμή: 9,00
   
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ

Η παρούσα έκδοση περιέχει όλες τις ερωτήσεις και τις επίσημες απαντήσεις του διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. του 2005 για τον κλάδο της Φυσικής Αγωγής.Η δομή του εγχειριδίου είναι διαρθρωμένη με τέτοιον τρόπο, ώστε να λειτουργήσει ως ένα σημαντικό βοήθημα για την κατανόηση του ύφους των ερωτήσεων και των απαντήσεων του διαγωνισμού και να διευκολύνει τον εντοπισμό τους στο μεγάλο εύρος της εξεταστέας ύλη και της αθλητικής βιβλιογραφίας.

Το βιβλίο αποτελείται από τέσσερα μέρη. Στο πρώτο μέρος περιλαμβάνεται η τελευταία προκήρυξη 25/1Π/2004 της διεξαγωγής του διαγωνισμού για την κατάρτιση πινάκων διοριστέων εκπαιδευτικών λειτουργών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στο τεύχος προκηρύξεων του Α.Σ.Ε.Π.

Η προκήρυξη αφορά:Στα γενικά και ειδικά προσόντα των υποψηφίων εκπαιδευτικών.Στη διαδικασία αιτήσεων για συμμετοχή στο διαγωνισμό.Στον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων.Στη βαθμολόγηση των γραπτών και τις προσαυξήσεις στη βαθμολογία.Στον τρόπο κατάρτισης των πινάκων διοριστέων.Στον καθορισμό του γνωστικού αντικειμένου και της εξεταστέας ύλης.Στη μέθοδο άσκησης ενστάσεων.Στον τρόπο εξέτασης ατόμων με έλλειψη φυσικών σωματικών ικανοτήτων.

Επίσης , περιλαμβάνεται και η συμπληρωματική προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2004 στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Το δεύτερο μέρος του βιβλίου περιέχει τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις του διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. Οι ερωτήσεις και οι αντίστοιχες απαντήσεις δίνονται όπως ακριβώς ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & θρησκευμάτων. Δεν έγινε καμία παρέμβαση τόσο στη σύνταξη, όσο και στη διατύπωση των απαντήσεων.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή