Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥ

Τιμή: 38,81
   
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ.Κ., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛ

Το παρόν βιβλίο, γραμμένο αποκλειστικά από Έλληνες συγγραφείς, φιλοδοξεί να καλύψει ένα σημαντικό μέρος ζητημάτων που αφορούν στην ψυχική φροντίδα του παιδιού και του εφήβου στην πατρίδα μας σήμερα.

Το πρώτο μέρος αναφέρεται στην πορεία της Παιδοψυχιατρικής και της Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας, ώστε να γίνει φανερή η παραλληλότητα των δύο, τα σημεία συνάντησής τους και οι προοπτικές τους στην Ελλάδα και διεθνώς.Το δεύτερο μέρος εστιάζει στην καθημερινή νοσηλευτική κλινική πρακτική και στις θεωρητικές αναφορές της.

Το τρίτο μέρος περιγράφει τις ψυχικές διαταραχές κι έχει χρηστικές προεκτάσεις για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ειδικά για τους νοσηλευτές και τους επισκέπτες υγείας, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να ανατρέχουν στα δεδομένα της Παιδοψυχιατρικής, ενώ παράλληλα παραθέτει τις νοσηλευτικές παρεμβάσεις.

Το τέταρτο μέρος ασχολείται με το θεραπευτικό, κλινικό, συμβουλευτικό, κοινοτικό, εκπαιδευτικό, επιμορφωτικό, παιδαγωγικό ή και «γονεϊκό» ρόλο του Νοσηλευτή ή του Επισκέπτη Υγείας της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Το παρόν πολυσυγγραφικό πόνημα, που εκδίδεται στα πλαίσια της σειρά μας «Ψυχιατρική Βιβλιοθήκη» πιστεύουμε ότι καλύπτει ουσιαστικές εκπαιδευτικές και νοσηλευτικές ανάγκες τις οποίες θα εκτιμήσει κάθε ενδιαφερόμενος του χώρου της ψυχικής υγείας.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή