Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Τιμή: 120,00
Ειδοποίηση Πτώσης Τιμής  

   
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ

Η άσκηση της Νοσηλευτικής διαφοροποιείται ανάλογα με τη νοσολογική οντότητα, τις ιδιαιτερότητες των ασθενών, αλλά και τον τόπο όπου ασκείται, με αποτέλεσμα να ονομάζεται κοινοτική, παθολογική ή χειρουργική κ.λπ. Υπάρχει ωστόσο ένα σύνολο δεξιοτήτων ανεξάρτητων από το είδος της νοσηλευτικής που ασκείται, τις οποίες οι νοσηλευτές θα πρέπει να γνωρίζουν.

Στο παρόν βιβλίο αλλά και στην ηλεκτρονική μορφή που το συνοδεύει παρουσιάζονται με πολύ συστηματικό τρόπο όλες οι νοσηλευτικές διεργασίες που απαιτούνται προκειμένου να ασκηθεί η νοσηλευτική πράξη με πληρότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η ύλη διαρθρώνεται με πρωτότυπο και αναλυτικό τρόπο, ξεκινώντας από τις βασικές δεξιότητες και προχωρώντας σταδιακά σε ολοένα και πιο εξειδικευμένες, μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο το νοσηλευτικό οικοδόμημα.

Η μεθοδολογία που ακολουθείται στο βιβλίο, ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες και ενημερωμένες γνώσεις περί τη Νοσηλευτική. Η περιγραφή των νοσηλευτικών δεξιοτήτων συνοδεύεται από εικόνες, βίντεο και ερωτήσεις επανάληψης, προκειμένου να συνδυαστεί η θεωρία με την οπτική της αναπαράσταση. Για κάθε διαδικασία εκθέτονται τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας και ο απαιτούμενος εξοπλισμός, ενώ η προετοιμασία και η συνέχιση της φροντίδας συνοδεύονται από τα σχετικά πρωτόκολλα.

Το πλούσιο αυτό εγχειρίδιο απευθύνεται πρωτίστως σε φοιτητές και στους καθηγητές τους, αλλά και σε επαγγελματίες νοσηλευτές οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν ή να διασαφηνίσουν οποιεσδήποτε πτυχές της νοσηλευτικής τους πρακτικής.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή