Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ

Τιμή: 36,17
   
ΕΥΓΕΝΗ ΛΙΝΑ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Το αυξανόμενο πρόβλημα της γυναικείας και ανδρικής υπογονιμότητας αποτελεί αντικείμενο έρευνας και ενασχόλησης σε πολλούς διαφορετικής εκπαίδευσης επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου της υγείας, αλλά και αντικείμενο μελέτης σε πλήθος κόσμου που το αντιμετωπίζει καθημερινά. Το ιδιαίτερα καλογραμμένο σύγγραμμα των ειδικών στο αντικείμενο της ανδρικής υπογονιμότητας επιστημόνων Λίνας Ευγενή και Γεώργιου Λυμπερόπουλου σχετικά με την «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ» που κυκλοφορεί από τις Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ, επιδιώκει να ενημερώσει και να κατατοπίσει επιστήμονες, αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους γύρω από τα βασικά στοιχεία που αφορούν το ανδρικό σπέρμα.

Χωρίς να υπεισέρχεται σε καθαρά τεχνικές λεπτομέρειες, το βιβλίο καταγράφει τις σύγχρονες συμβατικές και εξειδικευμένες μεθόδους ανάλυσης του σπέρματος, με έμφαση στον ποιοτικό έλεγχο, μέσω του οποίου διασφαλίζεται η παροχή ορθών αποτελεσμάτων. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην κλινική χρησιμότητα κάθε διαγνωστικής εξέτασης, αναφορικά με τα συμπεράσματα που παρέχει στον κλινικό ιατρό. Η επιλογή του κατάλληλου διαγνωστικού ελέγχου, ανάλογα με την κλινική εικόνα του περιστατικού και η σωστή αξιολόγηση των αποτελεσμάτων συνιστά χρήσιμο εργαλείο για την αποτελεσματικότερη διαχείρηση της ανδρικής υπογονιμότητας.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε κλινικούς ιατρούς που ασχολούνται με την ανδρική υπογονιμότητα, σε νέους επιστήμονες που θέλουν να ασχοληθούν με τον τομέα της ανθρώπινης αναπαραγωγής, καθώς και σε άτομα που επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα την λειτουργία και τον τρόπο ελέγχου του ανδρικού σπέρματος. Τέλος, αποτελεί χρήσιμο εργαλείο σε εργαστηριακούς επιστήμονες του κλάδου της ανθρώπινης αναπαραγωγής οι οποίοι αναζητούν στοιχεία για την ποιοτική εφαρμογή των εργαστηριακών διεργασιών που αφορούν τους άρρενες γαμέτες.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή