Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα


Δείτε στο κατάστημα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ MICROSOFT EXCEL 2010 ΜΕ VBA

Τιμή: 53,10
Ειδοποίηση Πτώσης Τιμής  

   
ΓΟΥΟΚΕΝΜΠΑΧ ΤΖΩΝ

Αποκομίστε περισσότερα από το Excel - Μάθετε πώς να επεκτείνετε τις δυνατότητές του με VBA. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την Visual Basic for Applications (VBA) και θα μπορείτε να επεκτείνετε την ήδη μεγάλη δύναμη του Excel 2010. Ο John Walkenbach, γνωστός ως ''Mr. Spreadsheet'', σας δείχνει πώς να το πετύχετε με αυτό το εύχρηστο εγχειρίδιο. Εάν είστε ήδη ένας έμπειρος χρήστης του Excel, αυτό το βιβλίο θα σας κάνει «γκουρού» του Excel. Θα μάθετε μια νέα προσέγγιση στο Excel και τα βηματα που εμπλέκονται στην ανάπτυξη μιας νέας εφαρμογής υπολογιστικού φύλλου. Θα ανακαλύψετε πώς να αναπτύσσετε υπορουτίνες VBA και συναρτήσεις, να χρησιμοποιείτε προχωρημένες τεχνικές προγραμματισμού, και πολλά άλλα. Και, αν περνάτε στο Excel 2010 από μια προγενέστερη έκδοση, υπάρχει μια ενότητα για να επιταχύνετε την εκμάθηση των νέων χαρακτηριστικών. Κανείς δεν μπορεί να σας διδάξει περισσότερα για το Excel από τον Mr. Sreadsheet.

Ο John Walkenbach, ομόφωνα η σπουδαιότερη αυθεντία στο Excel, έχει γράψει εκατοντάδες άρθρων και έχει δημιουργήσει το βραβευμένο πακέτο PowerUtility. Στα περισσότερα από 50 βιβλία του συμπεριλαμβάνονται τα Τύποι & Συναρτήσεις στο Excel 2010, John Walkenbach's Favorite Excel 2010 Tips & Tricks και το Excel 2010 Bible, όλα από τις εκδόσεις Wiley.

Επισκεφθείτε την δημοφιλή σελίδα του Spreadsheetστο spreadsheetpage.com.

ΤΟ CD-ROM ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:Περισσότερα από 300 αρχεία για όλα τα παραδείγματα στο βιβλίο Ανατρέξτε στο Παράρτημα Δ για τις προδιαγραφές συστήματος.

Αφήστε τον Mr. Spreadsheet να σας δείξει πώς να:Δημιουργήσετε ισχυρές εφαρμογές Excelμε VBAΑναπτύξετε φιλικά για τον χρήστη παράθυρα διαλόγουΒελτιώσετε το Excelμε προσαρμοσμένες συναρτήσεις φύλλου εργασίαςΓράψετε κώδικα VBA οδηγούμενο από συμβάντα.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Πάρε τα αγαπημένα σου βιβλία στις καλύτερες τιμές και με έκπτωση έως και 50%!...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή