Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ (ΔΕΜΕΝΟ)

Τιμή: 13,41
   
ΓΚΡΕΚ ΙΩΑΝΝΑ

Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

Στην καθημερινή ιατρική πράξη, ανάμεσα στις δυσκολίες της διάγνωσης, της πίεσης για σωστή νοσηλεία και της ανάγκης για άμεση θεραπευτική παρέμβαση, συχνά η "αισθητική" και οι κανόνες της αντιμετωπίζονται με κάποια δυσπιστία. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η αναζήτηση του "ωραίου" είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση και η προσπάθεια της "αισθητικής" να το αναδείξει και να το επαυξήσει είναι επαινετή, χρήσιμη και επιθυμητή από την πλειονότητα της κοινωνίας μας.

Με την έννοια αυτή, η "αισθητική" είναι επιστήμη που βασίζεται στην παρατήρηση, τη γνώση, την αναζήτηση νέων τρόπων παρέμβασης και την επιλογή της καλύτερης λύσης. Κατά συνέπεια, η σωστή άσκηση της "αισθητικής" αποτελεί σοβαρό λειτούργημα και πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό.

Ατυχώς, η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της επαγγελματικής άσκησης της "αισθητικής" και της αντίστοιχης επαγγελματικής κατάχρησης δεν είναι σαφής, ιδιαίτερα όταν το επάγγελμα του "αισθητικού" γίνεται, σε ορισμένες περιπτώσεις, ιδιαίτερα και ανώμαλα προσοδοφόρο.

Η ασάφεια αυτή επιβάλλει την θέσπιση κανόνων δεοντολογίας πολύ πριν από τη στιγμή που ο "αισθητικός" έρχεται σε άμεση σχέση με τον "πάσχοντα", ώστε οι κανόνες αυτοί να είναι αντικειμενικοί και όχι συναισθηματικοί και, κατά συνέπεια, να οδηγούν ανεπηρέαστα στην καλύτερη λύση για το πρόβλημα.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή