Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

Τιμή: 16,20
   
ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Το έργο «Νοσοκομειακές Λοιμώξεις» πραγματεύεται ένα εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα στον χώρο του Ιατρικού Δικαίου. Παρακινούμενος από την προσωπική περιπέτεια που είχε τον Νοέμβριο του 2016, από την οποία βγήκε νικητής, και συνδυάζοντας την ατυχή αυτή εμπειρία με τη νομική του κατάρτιση, ο συγγραφέας επιχειρεί μία διεξοδική καταγραφή των βασικών νομικών ζητημάτων που σχετίζονται με το φαινόμενο των νοσοκομειακών λοιμώξεων. Ως αποτέλεσμα του παραπάνω συγκερασμού, το παρόν πόνημα συνιστά ταυτόχρονα μία εξειδικευμένη νομική μελέτη και ένα βιωματικό δοκίμιο, στοιχεία που εγγυώνται την πληρέστερη και ακριβέστερη νομική θεώρηση των οικείων ζητημάτων.

Στο έργο καταγράφονται τα βασικά δικαιώματα του ασθενούς, αναπτύσσονται ζητήματα ιατρικής ευθύνης, με έμφαση στη συναίνεση του ενημερωμένου ασθενούς και ακολουθεί διεξοδική ανάλυση του προβλήματος των νοσοκομειακών λοιμώξεων, του οικείου νομοθετικού πλαισίου, καθώς και των συναφών δράσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλων φορέων. Η θεωρητική καταγραφή εμπλουτίζεται σημαντικά από την παράθεση ποικίλων παραδειγμάτων από τη νομολογία του Αρείου Πάγου και των δικαστηρίων της ουσίας. Τέλος, το έργο πλαισιώνουν ένα νομοθετικό παράρτημα με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν 3418/2005) και ένα αλφαβητικό λημματικό ευρετήριο.

Υποστάς κανείς αυτό που αργότερα καταγράφει, είναι, εξ ιδίας πείρας, σε θέση να μελετήσει, να αξιολογήσει και να αποδώσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη νωπή πραγματικότητα, το όντως συμβαίνον. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει και ο συγγραφέας στο τέλος του προλόγου του «[σ]τα παραδείγματα της νομολογίας πίσω από τις υποθέσεις είναι άνθρωποι, ήμουν εγώ στη θέση τους και μπορεί να είστε αύριο κι εσείς αν δεν κάνουμε κάτι.»
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή