Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα


Δείτε στο κατάστημα

ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 2

Τιμή: 28,01
   
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Η αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη αποτελεί σήμερα προτεραιότητα των συστημάτων υγείας, με δεδομένη τη ραγδαία αύξηση του επιπολασμού της νόσου σε όλες τις αναπτυσσόμενες και αναπτυγμένες οικονομίες, αύξηση η οποία μεταφράζεται σε υψηλά ποσοστά ατόμων που πάσχουν από διαβήτη.

Όπως επισημαίνεται στο παρόν εγχειρίδιο υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να εκτοξεύσουν τους αριθμούς των ασθενών με διαβήτη ακόμη ψηλότερα, όπως είναι ο καθιστικός τρόπος ζωής και τα αυξανόμενα ποσοστά παχυσαρκίας. Πρόκειται λοιπόν για ένα συνηθισμένο χρόνιο νόσημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα σύγχρονα υγειονομικά συστήματα. Η ανίχνευση ολοένα και περισσότερων περιστατικών με διαβήτη, που χρειάζονται ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και στρατηγικές δευτερογενούς πρόληψης, επιβάλλει να παρέχεται η ιατρική φροντίδα οργανωμένα και συστηματικά μέσα στα πλαίσια της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Έτσι καθίσταται απαραίτητη η καλύτερη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό για κάθε ιατρό ή επαγγελματία υγείας που καλείται να αντιμετωπίσει περιστατικά με διαβήτη, είτε στο νοσοκομείο είτε στην κοινότητα.

Οι καταξιωμένοι συγγραφείς Steven Levene και Richard Donnely έγραψαν ένα σύγχρονο βιβλίο που μπορεί να λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς και ως πρακτικός οδηγός για την αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 στην κλινική πράξη. Στα κεφάλαιά του περιέχονται σύγχρονες γνώσεις και υποδεικνύονται συχνά τα πεδία εκείνα, στα οποία αναμένονται σημαντικές κλινικές μελέτες και ανασκοπήσεις μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια (up-to-date). Τα δεδομένα που παρέχονται είναι απόλυτα τεκμηριωμένα και στηρίζονται στις επίσημες συστάσεις και κατευθυντήριες οδηγίες μεγάλων διεθνών οργανισμών.

Επιπλέον αυτό το βιβλίο κάνει εκτεταμένη αναφορά στις επιπλοκές του διαβήτη (διαβητική νεφροπάθεια, προσβολή των ματιών, κ.ά.) καθώς και σε άλλες καταστάσεις όπως είναι η υπέρταση και η υπερλιπιδαιμία που συχνότατα συνοδεύουν τον διαβήτη τύπου 2, που αφορά κυρίως στους ενηλίκους.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Πάρε τα αγαπημένα σου βιβλία στις καλύτερες τιμές και με έκπτωση έως και 50%!...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή