Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τιμή: 160,00
Ειδοποίηση Πτώσης Τιμής  

   
ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η "Εφαρμοσμένη Αθλητική Φυσικοθεραπεία" δημιουργήθηκε με στόχο να λειτουργεί ως πηγή γνώσεων δίνοντας στο σύγχρονο αθλητικό φυσικοθεραπευτή τη δυνατότητα της ολιστικής προσέγγισης του τραυματισμένου αθλητή με κριτική χρήση των τρεχόντων ερευνητικών αποδείξεων (evidence based practice).

Το παρόν σύγγραμμα, γραμμένο από ειδικούς επιστήμονες υγείας (ακαδημαϊκούς και κλινικούς), παρέχει λεπτομερείς και τεκμηριωμένες οδηγίες για κάθε βήμα της φυσικοθεραπείας των αθλητικών κακώσεων από τη στιγμή (έναρξη) της κάκωσης μέχρι την επανένταξη του αθλητή στο κανονικό πρόγραμμα άθλησης.

Βασισμένο στη σύγχρονη επιστημονική τεκμηρίωση, δίνει επακριβείς πληροφορίες:α) για την παροχή πρώτων βοηθειών στους αγωνιστικούς χώρουςβ) για τις τεχνικές και μεθόδους φυσικοθεραπείας στο εργαστήριο φυσικοθεραπείαςγ) για τις τεχνικές λειτουργικής αποκατάστασης στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι εν λόγω πληροφορίες προσφέρονται στον αναγνώστη με ευανάγνωστα κείμενα, με αναλυτικούς πίνακες, με εξειδικευμένα κλινικά προγράμματα φυσικοθεραπείας και με πληθώρα (πάνω από 1.400) πρωτότυπων σχημάτων και εικόνων.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή