Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΟΝΟΥ

Τιμή: 18,00
   
ΓΚΜΠΑΝΤΙ Ρ.Ο.

Ο παραδοσιακός τρόπος ιατρικής προσέγγισης ασθενών που υποφέρουν από πόνο έχει μεταβληθεί ριζικά τα τελευταία χρόνια, χάρη στην πρόοδο που έχει σημειωθεί, ιδιαίτερα στο πεδίο της νευροβιολογίας του πόνου. Σήμερα υπάρχει πλέον δομημένος τρόπος λήψης ιατρικού ιστορικού με βάση το οποίο μπορεί να διαγνωστεί η αιτία και η μορφή του πόνου των ασθενών.

Η θεραπευτική παρέμβαση δεν περιορίζεται εξάλλου μόνο στη χορήγηση κλασικών αναλγητικών φαρμάκων, για τα οποία υπήρχαν ελλιπείς γνώσεις σχετικά με την ορθή χρήση τους, αλλά περιλαμβάνει πλέον και άλλες επιλογές, όπως η εφαρμογή ΤENS, νευρικών αποκλεισμών, ψυχολογικής θεραπείας, φυσικοθεραπείας και άλλων ειδικών θεραπευτικών παρεμβάσεων, που διενεργούνται σε εξειδικευμένα κέντρα ή ιατρεία θεραπείας πόνου.

Το παρόν βιβλίο επιχειρεί να παρουσιάσει τις βασικές γνώσεις που είναι χρήσιμες σήμερα για τη διάγνωση του πόνου, την ορθή χρήση των αναλγητικών και μη αναλγητικών φαρμάκων στη θεραπεία του και την ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα άλλων θεραπευτικών επιλογών.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή