Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Τιμή: 42,20
   
ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ

Η διασύνδεση των μεθόδων διδασκαλίας και μάθησης με το χώρο και το αντικείμενο της Νοσηλευτικής Επιστήμης αποτελεί πεδίο που μέχρι σήμερα δεν έχει καλυφθεί στην Ελληνική βιβλιογραφία. Η διδασκαλία των μεθόδων διδασκαλίας στις σχολές της Νοσηλευτικής βασίζεται στη νοσηλευτική φιλοσοφία που υποστηρίζει ότι οι νοσηλευτές, όπου κι αν απασχολούνται, έχουν να διαδραματίσουν έναν αδιαμφισβήτητα σημαντικό εκπαιδευτικό ρόλο, καθώς η διδασκαλία αποτελεί μια από τις πιο σπουδαίες νοσηλευτικές παρεμβάσεις.

Η Καθηγήτρια της Νοσηλευτικής κα Στέλλα Κοτζαμπασάκη, με τη μακρόχρονη εκπαιδευτική της εμπειρία, αλλά και την ιδιαίτερη ενασχόλησή της με το αντικείμενο, παρουσιάζει μια πλήρη και ενδελεχώς τεκμηριωμένη αναφορά στο ιδιαίτερα δύσκολο αντικείμενο της διδασκαλίας και μάθησης.

Το βιβλίο πραγματεύεται αρχικά με την ψυχολογική διάσταση της νοσηλευτικής εκπαίδευσης και με θέματα που σχετίζονται με τη διανοητική και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη και τις ατομικές διαφορές, καθώς και τον τρόπο που επηρεάζουν τη διδασκαλία και τη μάθηση. Συζητά για τις κυριότερες θεωρίες μάθησης και πως αυτές μελετούν και προσδιορίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία. Περιλαμβάνει θέματα ανάπτυξης προγράμματος σπουδών, προετοιμασία για διδασκαλία και υποκίνησης των σπουδαστών. Επίσης αναφέρεται σε μεθόδους διδασκαλίας και μάθησης, συμπεριλαμβανομένης της μάθησης στον κλινικό χώρο. Τέλος, καλύπτονται θέματα αξιολόγησης της μάθησης, αλλά και διασφάλισης της ποιότητας και της αξιολόγησης της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Το παρόν σύγγραμμα απευθύνεται στους νοσηλευτές, στους σπουδαστές της Νοσηλευτικής, αλλά και σε άλλους επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται για θέματα διδασκαλίας και μάθησης και εφαρμογής των εκπαιδευτικών μεθόδων για τη βελτίωση των διδακτικών τους δεξιοτήτων. Θα αποτελέσει σίγουρα ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους το χρησιμοποιήσουν διδάσκοντες ή διδασκόμενους.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή