Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα


Δείτε στο κατάστημα

ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΣΤΙΑ-ΩΚΕΑΝΟΠΟΡΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Τιμή: 50,56
Ειδοποίηση Πτώσης Τιμής  

   
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΡΙΣ

Το βιβλίο Ευδαιμονιστία-Ωκεανοπόρος Ιστιοπλοία καλυπτει σε μεγάλο εύρος γνωσιολογικά θέματα ιστιοπλοίας μεγάλων αποστάσεων, προετοιμάζοντας όσους θα ασχοληθούν σοβαρά με την οργάνωση μικρού ή μεγάλου ασφαλούς περίπλου.

Το βιβλίο αυτό στοχεύει στο συμπλήρωμα των εντοπισμένων μεγάλων κενών που σήμερα υπάρχουν στις γνώσεις των περισσοτέρων που ασχολούνται με δραστηριότητες αναψυχής στην θάλασσα.

Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους άνδρες και γυναίκες λάτρεις της κίνησης στην θάλασσα, στις σχολές ιστιοπλοίας ανοικτής θάλασσας για παροχή γενικής υποδομής των υποψηφίων ιστιοπλόων, στους ακαδημαϊκούς που προετοιμάζουν τους νέους για σχεδιασμό μικρών σκαφών σε όσους απολαμβάνουν την ζωή επάνω στην θάλασσα και την περιπέτεια.

Έχει πάνω από 10 σελίδες περιεχόμενα, 549 πυκνογραμμένες σελίδες με 285 έγχρωμα οχήματα, παραστάσεις, πίνακες και κείμενο που κάνουν το διάβασμα ευχάριστο. Εξετάζει μεθοδικά ναυτικά θέματα μικρών σκαφών, που μπορούν να απασχοληθούν κάθε σκεπτόμενο ιστιοπλόο μεγάλων αποστάσεων. Δίδει πολλά ζωντανά παραδείγματα από δημοσιευμένο υλικό που συντελούν στην τεκμηρίωση και εμπέδωση των θεμάτων με εκτενή βιβλιογραφία. Υπάρχουν σπάνια κεφάλαια αφιερωμένα στην δυναμική ισορροπία των ιστιοπλοϊκών, στον απαραίτητο εξοπλισμό, στις αγορές σκαφών, στα ιδιοκτησιακά και οικονομικά θέματα, στους τρόπους πρόσβασης, στο ταξίδι με άλλους, στην προμήθεια τροφίμων και το μαγείρεμα στο σκάφος, στο ταξίδι με παιδιά, στην άμυνα του σκάφους και την επιβίωση σε ναυάγιο.Γνώση στην κίνηση στην θάλασσα ισοδυναμεί με επιβιώσει.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Πάρε τα αγαπημένα σου βιβλία στις καλύτερες τιμές και με έκπτωση έως και 50%!...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή