Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ

Τιμή: 41,36
   
ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Προσφέρεται σήμερα στον Έλληνα γιατρό και φοιτητή της Ιατρικής η "Γενική Ανατομική", το περιεχόμενο της οποίας θεωρούμε ότι αποτελεί απαραίτητο στήριγμα για όποιον επιθυμεί να μελετήσει την Ανατομική του ανθρώπου. Το πρώτο κεφάλαιο αυτού του τόμου έχει τίτλο "Γενικό μέρος" και αναφέρεται σε γενικές έννοιες και όρους -όχι απαραίτητα ανατομικούς- που έχουν καθιερωθεί και χρησιμοποιούνται κατά την περιγραφή του ανθρωπίνου σώματος.

Το δεύτερο κεφάλαιο, "Τα όργανα και τα συστήματά τους" αποτελεί μια περιληπτική περιγραφή-αναφορά στα συστήματα των οργάνων του ανθρωπίνου σώματος. Έτσι ώστε την παράθεση της ύλης στους τόμους που ακολουθούν να ξεπερασθεί, όσο είναι δυνατό, το πρόβλημα της χρησιμοποίησης, πρωθύστερα, άγνωστων εννοιών. Το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο, "Επιφανειακή Ανατομική" αποτελεί ένα χρήσιμο συνδετικό κρίκο μεταξύ της "Περιγραφικής Ανατομικής" και της "Τοπογραφικής Ανατομικής" και ουσιώδη έκφανση της "Εφαρμοσμένης Ανατομικής".

Επιπλέον, ο τρόπος που διδάσκεται το μάθημα της "Περιγραφικής Ανατομικής" - εννοούμε τον τρόπο κατάταξης της ύλης- εξυπηρετείται από την ύπαρξη ενός αυτοτελούς τόμου "Γενικής Ανατομικής". Η γνώση του περιεχομένου αυτού του τόμου θα πρέπει -κατά την άποψή μας- να προηγείται της προσπάθειας μελέτης ενός συγγράμματος αναφοράς όπως αυτό της "Περιγραφικής και Εφαρμοσμένης Ανατομικής"

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή