Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ

Τιμή: 8,91
   
ΦΟΥΛΙΚ ΑΝ

«Την επόμενη ημέρα μετά τη μεταμόσχευση δεν μπορούσα να πιστέψω την αλλαγή στον τρόπο σκέψης μου- ήταν σαν να έφυγε ένα πέπλο ομίχλης που σκέπαζε το μυαλό μου».

Γνωρίζετε ότι κάθε 27 λεπτά γίνεται κάπου μια εγχείρηση μεταμόσχευσης; Ότι κάθε 2 ώρες και 45 λεπτά κάποιος πεθαίνει ενώ περιμένει να βρεθεί δότης που θα του έσωζε τη ζωή; Πως λοιπόν μπορούν οι γιατροί, οι επιστήμονες και το κοινό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που υποφέρουν από σοβαρή δυσλειτουργία κάποιου οργάνου; Καθημερινά εξελίξεις και επιστημονικά άλματα πραγματοποιούνται στον τομέα των μεταμοσχεύσεων, εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη ζωή. Οι γιατροί εργάζονται πολύ προσπαθώντας να καταφέρουν την αποδοχή του μοσχεύματος από τον λήπτη αλλά και για την αντιμετώπιση μολύνσεων και λοιμώξεων. Ένας ασθενής δήλωσε πως μια κάρτα δωρητή οργάνων αντιστοιχεί σε μια κάρτα πίστωσης ζωής που μπορείς να προσφέρεις στους συνανθρώπους σου. Ένα σύγχρονο ιατρικό θαύμα βρίσκεται σε εξέλιξη και εμείς μπορούμε να συνεισφέρουμε αλλά και να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

Το βιβλίο εξετάζει τις εξελίξεις στον τομέα της μεταμόσχευσης οργάνων. Παρουσιάζει το πώς η σοβαρή δυσλειτουργία ενός οργάνου επηρεάζει το σώμα, τον τρόπο που προσδιορίζεται αν ένα μόσχευμα θα γίνει δεκτό ή θα απορριφθεί από τον οργανισμό του ασθενή και καταδεικνύει τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν προκειμένου να είναι επιτυχής μια εγχείρηση μεταμόσχευσης. Αναφέρεται επίσης στις μεταμοσχεύσεις ντόμινο, καθώς και στον ρόλο του ανοσοποιητικού συστήματος στην απόρριψη των μοσχευμάτων. Επιπλέον, καλύπτει θέματα όπως η κάρτα δότη, η ξενομεταμόσχευση και η έρευνα σχετικά με τα πρωτογενή κύτταρα.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή